Reena

Lisätty sivulle: 2007-01-15

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Reena
28.8.2019 Reenasta tuli koiraenkeli.

***

2/2006 Reena sai kodin Tampereelta leikatun uroskoiran kaverina

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

28.8.2019 Pitkä, elämäntäyteinen matka saatu kulkea. Reena ollut maailman ihanin ja rakastettavin perheenjäsen, jolla aina pilkettä silmäkulmassa. Ikävä ja kaipaus on suuri.

5/2006 Heips Reena voi hyvin ja on edelleen todellinen energinen pakkaus. Päivittäin pääsee juoksemaan vapaasti, mutta valvotusti pellolle. Taitava on avaamaan ovia, joten ulko-ovenkin tulee olla lukossa silloin, kun kaverit ovat sisällä. Muutamia kertoja on neiti tavattu seikkailemasta. Ruoka maistuu ja etenkin kaikki makea on mieleen. Painaa tällä hetkellä n.30 kg. Vaikka söisi kuinka paljon, ei paino nouse. Reena on oppinut antamaan tassua ja tottelevaisuus on parantunut. Vaikka joskus on karkaillutkin tulee kotiin kun kutsutaan. Hyvä on myös vahtimaan. Kaikkia tielläliikkujia taatusti tervehditään ja vieraiden vastaanotto onkin Reenan pravuri. Silloin on kyllä riemu ylimmillään.

Toisen koiramme eli Mussen kanssa telmitään ja välillä mitellään kovemminkin, mutta muuten aika sopuisan eloisaa on koirienkin yhteiselo. Reena herää aamulla kello kuusi ja viimeistään seitsemältä täytyy päästä ulos. Emme siis tarvitse herätyskelloa. Eli lyhyesti sanottuna kuuluu hyvää ja laitamme kuvaa kunhan saamme kameramme korjattua. Mukavata toukokuun jatkoa ja tervetuloa moikkaamaan meitä jos tänne päin on matka!!!! t. Maria ja Jarmo sekä haukut Reenalta ja Musselta:)

***

Narttu

Kuulumisia kotihoidosta:

25.2.2006 Reena on oikein hurmaava tyttö, joka kovasti tykkää leikiä ja pallo on se lemppari juttu=) Nauttii hurjasti ihmisen huomiosta. Reena osaa kävellä kauniisti lenkillä.Sekä käyttäytyy sisällä hienosti (ei hypi pöydille ta varasta ruokaa jne). Tulee hienosti toimeen meidän lauman kanssa. Ei moitteen sanaa kyllä koirasta ole=) Tänään Reena oli myös ihan kokeilumielessä yksin kotona, ei haukkunut eikä ollut tuhonnut mitään. Lapsiakin on muutaman tavannut eikä ole ongelmia ollut. -Jenni-

Reena on nuori narttu. Erittäin ystävällinen ja haluasi tulla ihmisen kanssa ulos häkistä. Hyppii, jonkin verran. Reenassa voi olla sakemannia ja Viron metsästys koiraa(hagijas). Reenalla on kauniit luppakorvat ja silmät on paljon puhuvat. Reena vaikutti ystävälliseltä, mun mielesta ei ole dominoiva. -Kaire-