Puuska

Lisätty sivulle: 2015-05-12

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Puuska *suomalainen*
22.5.2015 Puuska sai kodin Harvialasta.

***

Naaraskani, kotihoidossa Hattulassa.

12.5.2015 Puuska on pikkuriikkinen löytökani, joka on loukutettu ulkoa huhtikuussa. Kanin syntymäajasta ei ole tietoa, mutta se on karkean arvioni mukaan noin 7-11 kuukauden ikäinen ja väriltään musta x-kirjava. Tyttö on pienikokoinen, painoa sillä on tällä hetkellä 1150 g. Rotuina taustalla vahvan arvion mukaan joko hermeliiniä tai kääpiöjänistä, sekä leijonanharjasta.

Tyttö on hiljalleen reipastunut meillä ollessaan, on sylissä kiltti ja suhtautuu niin koiriin kuin kissoihinkin kokoajan reippaammin. Energinen ja liikkuvainen. Merkitsevä asia tällä hetkellä selvästi näkyvä (ja kuuluva) murrosikä – omaa häkkiä puolustetaan hyvin pontevasti pöristellen.

Toivoisin tytölle kanikokemusta omaavaa kotia, jolla ymmärrystä murrosiän murinoista ja mahdollisesti muutenkin säpsäkästä luonteesta, ihan jo todennäköisen rotutaustankin vuoksi.

Mikäli olet kiinnostunut tarjoamaan pikkupupulle uuden mahdollisuuden, toivon, että ottaessasi yhteyttä kerrot jotain itsestäsi ja kanikokemuksestasi. Toki saa myös kertoa, miksi olisi kiinnostunut tarjoamaan kodin juuri tälle töpölle.

Pupu asuu kotihoidossa luonamme Hattulassa, muutaman kilometrin päässä Hämeenlinnasta. Ja katsomaanhan pientä pörinäpuuskaa saa ja pitääkin tulla ennen päätöstä.

Kulukorvaus kanista on 40 €.
Yhteydenotot: marenkia(a)hotmail.com