Pupsik

Lisätty sivulle: 2008-10-30

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Pupsik
2010/syksy Pupsikista tuli enkeli sairauden uuvuttamana.

***

3/2009 Pupsik sai kodin Tampereelta

***

Uros, yli 10v.

9.3.2008 Pupsik odottelee yhä kotia tarhalla. Ketjun päässä seisoskelu ei ole tälle vanhalle herrasmiehelle lainkaan hyväksi, joten Pupsikin kodin löytymisellä on nyt jo kiire. Pupsikin takajalat tärisevät välillä ilmeisesti heikkouttaan ja varmasti osaksi myös kylmyydestä. Yskäkään ei ole kokonaan loppunut antibioottikuureista huolimatta mutta silti Pupsik on yhä oma reipas itsensä. Se lähtee enemmän kuin mielellään lenkille ja tyttökoirat ovat edelleen aivan ihania:)

Pupsik kaipaa itselleen kiireesti lämmintä ja huolehtivaa eläkekotia, joka tarjoaa papalle sen kaipaamaa huomiota sekä hyvää hoitoa.

20.12.2008 Pupsik asustelee nuoren uroskoiran kanssa samassa häkissä ja hyvin pojat näyttävät toimeen keskenään tulevan. Vien Pupsikin lenkille ja virtaa tässä pojassa edelleen riittää:). Poika yskii jonkin verran, mutta tähän vaivaan on jo antibioottikuuri menossa. Muuten Pupsik vaikuttaa ikäisekseen hyväkuntoiselta. Kissoihin Pupsik reagoi hyvin neutraalisti. Narttukoirien kanssa Pupsik näyttää viihtyvän erityisen hyvin joten uudessa kodissa voisi sellainen hyvinkin olla. Uusia kuvia lisätty.

6.11.2008 Tarhalla ollessani etsin Pupsikkia katseellani mutten löydä herraa mistään kunnes siirryn parakissa olevien häkkien luo ja voisi kai sanoa, että ukko löytää minut. Peremmällä olevissa häkeissä on hiljaista kunnes huomaan parin tassuja ilmestyvät häkin raosta ja sitten kuulukin jo haukahdus. Pupsik hypähtää häkkiä vasten, istuu alas ja hypähtää uudestaan, enkö nyt jo ota sitä ulos..

Avaan häkin oven ja samassa Pupsik onkin jo tunkemassa ulos ja päätyy suoraan syliini. Saan kiinnitettyä hihnan ja sitten mennään eikä meinata. Määrätietoisesti tämä ukko painelee edelläni ulos ja pissii heti ovennurkkaan. Ja yhtä päättäväisenä jatkuu matka ulos tarhalta ja tietä eteenpäin… Pupsikilla oli kiire tarpeilleen. Tämän jälkeen meno hiukan rauhoittuu vaikka herra paineleekin melkoista haipakkaa eteenpäin, nyt se vain jo muistaa että siellä hihnan toisessa päässäkin on joku.

Pysähdymme kuvausta varten ja Pupsik saa ilohepuleita. Se hypähtelee ympärilläni, juoksee minua kohti väistäen viimehetkellä ja hypähtelee uudestaan. Kuten arvata saattaa ei kuvaaminen ole kovin helppoa, mutta on mahtava nähdä että ikä ei miestä pahenna :D Pupsikin ikää onkin vaikea arvioida sillä silmät, harmahtava olemus ja hiukan heikko takapää kertovat jo eletystä elämästä, mutta meno sensijaan on kuin nuoremmalla koiralla. Ikäarvioksi silti veikkaisin yli 10vuotta.

Takaisin tarhalle palatessamme haluaisi Pupsik käydä tutustumassa suunnilleen jokaiseen narttuun joka vastaan sattuu. Sivuillamme kotia etsivä Tuust ilmaantuu paikalle ja koirat haistelevat toisiaan. Tuust ei vain oikein pidä tungettelvasta Pupsikista ja murahtaa tälle ja ukko jättää herrasmiesmäisesti “kiukkuisen eukon” rauhaan ja keskittyy haistelemaan ympäristön tuoksuja. Häkkiin ei Pupsik sitten haluakaan takaisi vaan iskee jarrut tiukasti kiinni. Vaikka korkeutta ei tälle herralle ole kertynyt kuin hiukan yli polven joudun tosissani tuuppimaan ukkoa jotta sen sisälle saan. Tämänkin jälkeen Pupsik vielä katselee minua ja tarjoaa tassua häkin raosta, josko vielä muutamat rapsut saisi.. Pupsikille on nyt hakusessa koti jossa ymmärretään vanhojen koirien sielunelämää (jopa tällaisen hiukan vauhdikkaammankin vanhuksen) ja jossa tarjotaan liikuntaa, lepoa ja rakkautta sopivassa määrin.

Tuleva omistaja noutaa Pupsikin Tallinnasta, omistajan on myös mahdollista lähteä hakemaan ukkoa Pärnun tarhalta yhdessä yhdistyksen edustajan kanssa.
Kulukorvaus Pupsikista on 100€ ja se sisältää rokotuksen, madotuksen, ulkoloishäädön sekä tunnistusmerkinnän. Pupsikin mukana tulee myös passi josta toimenpiteet käyvät ilmi.