Punssi

Lisätty sivulle: 2011-07-03

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Punssi
2012/kesä Punssista tuli enkeli onnettomuuden takia.

***

23.8.2011 Punssai sai kodin hoitopaikastaan

***

Uros, noin 6kk (heinäkuussa 2011), kotihoidossa Hyvinkäällä

25.7.2011 Kuumat kesäterkut hoitopaikasta: Punssi, alias Touho, viihtyy verkotetun ikkunan äärellä. Meno on välillä kovaa ja koiratkin jäävät kakkoseksi kun laitetaan rallivaihde päälle. Punssi rakastaa kaikkea ja kaikkia, ja on kaikin puolin onnellinen kehrääjä :)

3.7.2011 Punssi on reipas punavalkoinen kollipoika, joka viihtyy hyvin toisten kissojen kanssa. Tullessaan hoitoon pojalla oli silmätulehdus, joka on nyt saatu hoidettua kuntoon. :D Punssi on ilmeisesti ainakin osittain sokea, mutta se ei pojan menoa tunnu haittaavan, vaan se nauttii elämästään täysillä mahtavalla asenteellaan! Valtavan energisenä ja kaikkeen nenunsa pistävänä kaverina Punssi tahtoo kodiltaan ihan ehdottomasti eläinseuraa, koirien kanssa tämä vesseli tulee myös hyvin juttuun. Punssi on samassa hoitopaikassa kuin Vinkku, Mansikka ja Milla Magia.

Punssi on hoidossa Hyvinkäällä, jonne sitä voi mennä sovitusti katsomaan.

Pennut ovat lähtöisin Vihdin “Kissapuutarha” -projektista, josta löytyy lisätietoja Rekku Rescuen keskustelufoorumilla täällä.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 100€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun.