Punapoika (nyk. Topi)

Lisätty sivulle: 2012-08-16

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Punapoika (nyk. Topi)
15.1.2016 Topista tuli kissaenkeli.

Oli Topin aika lähteä matkaan enkelten, Topi nukkui pois 15.1.2016.

Sain syliini palan taivasta,
nyt tiedän mitä kaivata..
Oli aika raskaiden päätösten,
saattaa sut huomaan enkelten.
Nyt saat juosta seuraten heitä,
ei kipu enää elämääsi peitä.
Suru on suuri ja lohduton,
mut tiedän – sun hyvä olla nyt on.

***

26.1.2013 Punapoika sai kodin Kangasalta toisen kissan kaverina

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

4.1.2014 Hommasin teidän kautta Timo-kissan, tosin nimi muuttui Topiksi, Topi kotiutui todella hyvin. :) Alkuun oli pientä sähinää ja suhinaa kissakavereiden kesken, Topilla on kaverinaan 2 kpl norjalaisia metsäkissoja ja faaraokoira Hercules ja kaikki neljä tulevat mainiosti toimeen keskenään. :) Topi aiheutti hieman omistajalleen harmaita hiuksia kun parvekkeen oven ollessa auki pääsi Topi livahtamaan ulos. Oli 4 päivää kadoksissa, mutta onneksi tässä kohtaa sanonta piti paikkaansa Routa porsaan kotiin tuo. Topi taisi tietää missä koti on. Muutaman päivän ihan nukkui ja ruoka maistui. Tässä Topista kuvia! :) kotoa otettu. Topi lähettää terveisiä kaikille kissakavereille. :)

***

Leikattu uros, noin 1,5-2 v.

11.12.2012 Punapojalle lisätty uusia komeita kuvia. Punapojan komeutta ei voi kylliksi kehua, väritys on häikäisevän upea ja turkki niin pehmoista ja somaa untuvaista villaa. Punapoika on ystävällinen ja hellyydenkipeä. Punapoika vaatii huomiota kauniisti pyytäen ja välillä malttaa vuoroaankin odotella. Punapoika on jo reipas ja rohkea, alkukankeudesta ei ole enää häivähdystäkään jäljellä. Punapoika tulee toimeen hienosti myös muiden kissojen kanssa, eikä pistäisi pahakseen kissakaveria omassa kodissaan.

8.11.2012 Punapojan komeus ja upea luonne tulee uusissa kuvissa hienosti esille. Tämä poika on oikea kultakimpale! Punapoika on myös alkanut reipastua päästyään pois karanteeni häkistä ja se nauttii jo vieraidenkin ihmisten hellyydenosoituksista.

16.6.2012 Punapoika on mielettömän kaunis haalean hiekan värinen punainen pitkäkarvainen poika. Punapoika on todella kaunis ja sirorakenteinen. Punapoika on ystävällinen, mutta vieraita kohtaan alkuun vähän ujo. Tuttujen kanssa Punapoika on hyvin sosiaalinen ja hellyydenkipeä. Punapoika on tullut tarhalle hiljattain ja on vielä karanteenissa, joten vielä ei tiedetä kuinka se tulee toimeen muiden kissojen kanssa. Lasten kanssa ok.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6 kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV-testit. Kissalla on oma virallinen eu-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle