Punapallero (nyk. Oiva)

Lisätty sivulle: 2012-06-26

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Punapallero (nyk. Oiva)
21.8.2013 Oivasta tuli kissaenkeli.

“Oiva nukkui tänään syliini kuuden aikaan illalla tutun eläinlääkärin luona.”

***

9.8.2013 Oiva ei etsi enää uutta kotia vaan jää vanhaan kotiin.

***

Uros, noin 1v.

1.8.2013 Punapallero etsii uutta kotia Tampereella.

Omistajan kertomaa:

Meille tuli Rekkujen kautta vuosi sitten elokuussa silloiselta nimeltään Punapallero, nykyiseltä Oiva-niminen kissa. Ihan aluksi kaikki meni todella hienosti, kisut tulivat hyvin toimeen ja kaikki näytti hyvältä. Muutaman kuukauden päästä ilmeni kuitenkin ongelma. Oiva on todella mustasukkainen nelivuotiaalle pojalleni, sekä miesystävälleni. Se ei leiki meillä jo ennestään olleen kissan kanssa (myös Rekuilta tullut) vaikka toinen kissa kovasti tekee aloitteita, vaan haluaisi olla ainoastaan ihmisen seurassa. Jos Oiva pääsee sänkyyn, jossa on jonkun muun kuin minun hajua, se pissaa sinne. Yritin helpottaa sen oloa Feliway-haihduttimella sekä suihkeella. Ei auttanut. Yritin käyttää sitä valjaissa säännöllisesti ulkona. Ei auttanut. Yritin antaa enemmän huomiota. Ei auttanut.

Minusta yksinkertaisesti tuntuu, ettei meillä ole tarpeeksi aikaa ja rakkautta tälle todella erityislaatuiselle kissalle. Luulen, että sen olisi parasta olla ainoa lemmikki sellaisen ihmisen luona, jolla on sille todella paljon syli- ja rapsutusaikaa.

Oiva on TODELLA kiltti ja TODELLA läheisyydenkipeä. Se rakastaa ihmisiä. Kun ovikello soi, Oiva juoksee ensimmäisenä katsomaan, kuka tuli. Mahdollisesti jopa hyppää eteisessä seisovan ihmisen syliin lattialta. Oiva ei hajota paikkoja. Se uskoo nätisti kun sitä komentaa, ja oppii asioita nopeasti.

Ainoa ongelma tässä vaikuttaa olevan se, että meidän elämä on liian kiireistä. Mulla ei ole aikaa kölliä vain Oivan kanssa sohvalla sitä rapsutellen.

Sen verran vielä perusinfoa Oivasta, että sillä on krooninen gingiviitti eli ientulehdus. Tällä hetkellä Oiva syö päivittäin kortisonia, testaamme jos se siistisi vähän suuta. Eläinlääkärin mukaan muuta ei oikein voi eikä kannata tehdä, koska kissa kuitenkin syö, juo, pissaa ja kakkaa ja leikkii (sen vähän mitä nyt yleensäkään) normaalisti. Hiljattain Oivalla myös ärtyivät anaalirauhaset hätävaraksi ostetusta markettiruoasta, eli se syö nyt vain viljatonta tai todella vähäviljaista nappulaa, märkäruokaa ja raakapakasteita.

Olen miettinyt asiaa kauan, yrittänyt tehdä kaiken mitä keksin ja tullut nyt siihen tulokseen, että oma jaksaminen on loppu.

KULUKORVAUS KODINVAIHTAJASTA ON 60 €
Uusi omistaja tekee kissasta luovutussopimuksen Rekku Rescue ry:n kanssa.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

***

4.8.2012 Punapallero sai kodin Tampereelta.

***

Kuulumisia kodista:

8.8.2012 Punapallero eli nykyiseltä nimeltään Oiva, on kotiutunut ja kisut
pikkuhiljaa tutustuvat täällä. Ihan hyvältä vaikuttaa. :)

***

Urospentu, noin 2kk (kesäkuu 2012), hoidossa Tallinnassa

26.6.2012 Punapallero on pieni, suloinen ja niin ihanan seurallinen, punavalkoinen untuvaturkkinen kissanpentu. Aivan ihana tapaus, niin kiltti ja viaton. Pentu on kasvanut perheen keskellä. Pikkumiehellä on hauska ruusunpunainen nenä ja upea luonne. Mitään pelkäämätön, äärettömän seurallinen, leikkisä, valtavan ihmisrakas ja kehrääväinen.

Ihmeteltiin, miten hän näyttää leikkiputkessa niin pitkältä, mutta siellä onkin hänen leikkikaveri -Lumipallero, nuuskissassa Punapalleroa! Punapallero on saanut matolääkityksen ja kohta saa ensimmäisen penturokotteen. Tämä pieni kissalapsi on 100% sisäsiisti. Pikkumies on hyvin rohkea ja kehrää melkein joka hetki, tahtoo olla sylissä, ja kehräys tulee heti suurena nautintona. Tämä pikkuinen kissalapsi on vailla huolehtivaa, pysyvää, sydämmellistä loppuelämän kotia. Annettaan silmäteräksi kotiin, jossa saa osakseen paljon hellyyttä ja rakkautta. Hän olisi valmis tassuttelemaan kohti omaa kotia heinäkuussa.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 120€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.