Pumba

Lisätty sivulle: 2011-04-15

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Pumba
2/2015 Pumbasta tuli enkelikoira sairauden takia.

***

9/2011 Pumba sai kodin hoitopaikastaan toisien koirien kaverina. Myös kissoihin tottuminen on sujunut hitaasti, mutta parannusta sietokyvyssä on tapahtunut.

***

28.3.2012 Moi! Ajattelin lähetellä koipeliinista uusia kuvia ja kuulumisia. Kissojen kanssa sujuu jo hyvin, Pumba uskoo jo kieltoa kun mieli tekisi hiukan pyrähtää kissan perään ja onpa neiti nähty sohvalla jo useasti Kihvin kanssa vierekkäin nukkumassa. Pumba käy nykyään Heiluvassa Hännässä keskiviikkoisin päivähoidossa purkamassa vähän energiaa ja ylläpitämässä sosiaalisia taitoja, yritän syksyksi kehitellä jonkun yhteisen harrastuksen meille. Typsy on yhä oma iloinen itsensä ja järjestää meille päivittäin vauhtia ja vaarallisia tilanteita.. Paljon terveisiä Tallinan tarhalle ja kiitokset Pumban hyvästä hoidosta!

***

Steriloitu narttukoira, noin 11kk

22.6.2011 Pumba on todella reipas, energinen ja leikkisä koira, joka tulee hyvin toimeen toisten koirien kanssa. Olisikin hyvä, jos Pumban uudessa kodissa olisi koirakaveri odottamassa. Vieraat ihmiset, varsinkin miehet ovat haukkumisen arvoisia mutta “namittamalla” siitä saa ystävän.

Valitettavasti Pumba ei tule juttuun kissojen kanssa vaan Pumba yrittää napsia niitä. Ongelmaan on yritetty etsiä ratkaisua, mutta kissat ovat stressaantuneet Pumban käytöksestä ja Pumban uudessa kodissa ei tulisi olla kissoja.

Pumba rrrakastaa ruokaa ja puruluita, pellolla juoksentelua ja painia ja nauraa aina, iloinen tyttö jota silmien puuttuminen ei todellakaan haittaa. Pumba käytettiin silmäspesialistilla ja todettiin, että Pumba on syntynyt ilman silmiä. Pumba etsii kotia rauhalliselta alueelta, eikä sitä anneta kerrostaloon kaupungin keskustaan. Pumbaan tulisi ensin mennä tutustumaan nykyiseen hoitopaikkaan.

15.4.2011 Pumba on n. 18 kk vanha sokea koiratyttö, joka odottaa kotia Tallinnan koiratarhalla.

Pumba on löydetty huhtikuun alussa ja toimitettu Tallinnan tarhalle. Pumba on käynyt silmäspesialistilla ja tyttö on todennäköisesti ollut syntymästään asti sokea, silmille ei ole mitään tehtävissä näön palauttamiseksi.

Pumba on suloinen ja sokeudesta huolimatta tyttö käyttää nenää taitavasti. Pumba on tullut toimeen toisien koirien kanssa ja paikkojen tutkiminen on tytön mielipuuhaa. Pumba osaa väistellä esteitä ja esim. pallon havaitsee jo
20 cm päästä ja väistää. Pumba on sosiaalinen ja luottavainen koiraneiti, minkä takia se on sokeudesta huolimatta saanut jäädä tarhalle kotia etsimään.

Pumba etsii rauhallista aikuiskotia, joka on valmistautunut sokean koiran pitämiseen. Rauhaisa koirakaveri olisi Pumban mielestä plussaa, sillä neiti tuntuu todella nauttivan lajitoverin seurasta.

Kulukorvaus Pumbasta on 250 euroa, ja se sisältää rokotukset, loishäädöt, EU-passin ja Traces-tarkastuksen. Uusi omistaja noutaa Pumban Tallinnasta.