Pultti

Lisätty sivulle: 2013-09-07

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Pultti
21.1.2015 Pultista tuli kissaenkeli.

Pultin maksa ei toiminut enää kunnolla ja ennuste oli niin huono että näin oli parempi Pultille.

***

15.11.2013 Pultti ja Mutteri muuttivat omaan yhteiseen kotiin Helsinkiin.

Kuulumisia ja kuvia kodista:

6.12.2013 Mutteri ja Pultti ovat sopeutuneet uuteen kotiin todella hyvin. Aluksi Pultti oli veljeksistä se rohkeampi, mutta Nyt Mutteri on joka paikassa varsinkin silloin kun ruoka on kyseessä. ;) Nykyjään molemmat änkevät ruokakupille todella nopeasti, kun kuulevat ruokakaapin aukeavan. Pikkuhiljaa on pitänyt ruveta katsomaan oman ruoan perään koska siellä saattaa olla muuten koira ja kaksi kissaa maistelemassa sitä.. :D

Pultti on nopea innostumaan leikkimisestä ja Mutteri taas ei. Mutta yhdessä pojat kuitenkin painivat ja juoksevat. Vieraita tullessa kylään pojat miettivät hetken uskaltavatko tulla paikalle, mutta muutaman hetken päästä voivat jo innostua leikkimään keskenään ja unohtavat vieraiden läsnäolon.

Eli kokonaisuudessaan pojilla menee hyvin ja pikkuhiljaa heistä saattaa tulla ihan hyviä sylikissoja. Mutta sitä odotellessa :) Mutterista tuli vähemmän kuvia, koska Pultti oli selkeästi meidän linssilude ;)

***

Leikattu uros, noin 1v. kotihoidossa Vantaalla

Kuulumisia kotihoidosta:

6.11.2013 Tämä kaunis vihreäsilmäinen kissa on reipastunut hoitopaikassaan kovasti. Se on ystävystynut talon koirien sekä muiden kissojen kanssa hienosti. Pultti ei vielä uskalla tulla tervehtimään vieraita ihmisiä, mutta leikkihuiskan avulla pojan saa houluteltua vieraatkin leikkimään.

Pultti voisi lähteä uuteen kotiin veljensä Mutterin kanssa tai seuraksi jo kodissa olevalle kissalle tai koiralle. Pultti voisi viihtyä myös ainoana kissana.

7.9.2013 Pultti on pienikokoinen ja ujohko kolli, joka saapui yhdistykselle kolmen muun nuoren kissan kanssa. Valitettavasti porukasta kaksi oli niin villiintyneitä, että eläinlääkäri katsoi parhaaksi nukuttaa ne. Pultti ja Mutteri jäivät vielä yhdistykselle ja näistä kahdesta Pultti on hieman reippaampi poika.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan puhelimitse. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentujen luovutusikä on vähintään 12 viikkoa.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.