Pulmu

Lisätty sivulle: 2013-04-05

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Pulmu
19.9.2014 Pulmusta tuli enkelikissa sairauden vuoksi.

***

26.6.2013 Pulmu sai kodin Helsingistä.

Kuulumisia kodista:

22.8.2013 Kuvaterveisiä Pulmulta ja sen uudelta kaverilta Genalta! Pulmun uusimpana harrastuksena on höyhenlelujen parturointi pikavauhdilla.

***

Leikattu naaras, aikuinen

5.5.2013 Pulmu on pikkuinen, kaunis ja ihmissosiaalinen neito. Tarhalle tullessa Pulmu tarkkaili talkooväkeä ulkotarhassa ja tuli heti tervehtimään uusia tulijoita. Jos ei sitä heti huomattu, saattoi se naukaisemalla ilmoittaa itsestään. Pulmu nauttii sylissäolosta sekä ihmisen huomiosta todella paljon.

5.4.2013 Pulmu on ystävällinen ja ihmisten seurasta nauttiva nuori neito Valgan tarhalla. Kun kissaparakkiin menee, ensimmäisenä on vastassa Pulmu. Pulmu odottaa kauniisti huomiota ja nauttii silityksistä kovasti. Pulmu suhtautui ystävällisesti toisiin kissoihin ja odottaa myös nätisti omaa rapsutusvuoroaan. Pulmu on myös kova tyttö poseeraamaan.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan puhelimitse. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentujen luovutusikä on vähintään 12 viikkoa.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissa on leikattu ja sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV -testit. Kissalla on virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on virkaeläinlääkärin tarkastama, ja se tuodaan Suomeen Eviran vaatimuksia noudattaen. Rekku Rescue järjestää kissan kuljetuksen Suomeen. Kissa luovutetaan uudelle omistajalleen Suomessa.