Pullukka

Lisätty sivulle: 2010-11-25

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Pullukka
17.2.2016 Pullukasta tuli enkelikissa sairauden vuoksi.

“Kissa kippurassa,
Halkolaatikolla,
Lämpö lohduttava,
Puskee kaminasta.

Vielä saunalle vettä,
Nurkkaan halkoja kannan,
Kaipuun hiippailla hiljaa annan.

Lyhdyn sytytän, kun tulee hämärä,
Sen nostan koukkuun kuistille,
Ehkä valo näkyy kauas pimeään,
Ja johdattaa sut polulle.

Lyhdyn sytytän kun tulee hämärä,
Sen nostan koukkuun kuistille,
Ehkä valo näkyy kauas pimeään,
Ja johdattaa sut polulle
perille.”

Kiitos kaikesta, hetkeäkään en vaihtaisi pois.
Käytit kaikki yhdeksän elämääsi, että sait olla täällä.
Sait nukahtaa mamman syliin.
Lepää rauhassa, rakkain.

***

28.11.2010 Pullukka sai kodin Tampereelta ainoana kissana.

***

Kuulumisia kodista:

18.7.2011 Käytin Pullukan maaliskuussa eläinlääkärissä ja kaikki oli ihan kunnossa ylipainoa lukuunottamatta. Pullukka painoi 5,4 kiloa lääkärivaa’alla mitattuna ja oli jo hoikistunut ainakin kilon minun luokse tultuaan marraskuun jälkeen. Eli dieetti vielä jatkuu. Sain neuvoja eläinlääkäriltä ruokintaan ja tavoite on nyt 4kg -tässä hiljalleen laihdutellaan. Myös rokotukset laitettiin kuntoon.

Pullan turkki on kasvanut selkään takaisin ja osittain myös mahapuolelle. Kyselin lääkäriltä mahan karvattomasta laikusta ja lääkäri arveli, että Pullukka on nuoleskellut mahaansa, kun on ollut stressaantunut, jos muut kissat sitä edellisessä paikassa ovat vähän hätyytelleet.

Olen ostanut Pullukan ruuat aina eläinkaupasta. Sain sen jopa syömään raakaa jauhelihaa sekoittamalla sitä aluksi pienen määrän purkkiruuan sekaan. Nyt sujuu raakaruokintakin ihan hyvin. Pulla on tottunut ihan kivasti matkustukseen. Ei se kopista välitä, mutta menee sinne ilman taistelua. Nyt kesällä se on saanut olla valjaissa mökkipihassa.

Hyvin ollaan siis pärjätty ja kaikki aina ihastelee Pullukkaa, kun se on niin suloinen ja kiltti :)! Laitan muutaman kesäkuvan liitteeksi. Mukavaa kesää! T: Anni ja Pullukka-kisu

***

Leikattu naaras, noin 3-4v (syksyllä 2010) / Helsingissä

22.11.2010 Pullukka “Pulla” ja sen asuinkumppanit joutuvat etsimään uutta kotia omistajan sairastuttua vakavasti. Pullukka viihtyisi varmaankin parhaiten ainoana kissana, sillä muut kissat tuntuvat vähän kiusaavan sitä.

Pullukka on suloinen kisu, ihmisrakas ja valtavan kiltti. Rauhallinen sohvaperuna, leikkisäkin puoli löytyy, mutta muut kissat eivät anna hänen liikkua ja täyttyy sitten olla näkymätön ja hiljaa. Pullukka on sylikissa, mukava, 3-4v.tyttökisu. Saattaisi sopia vaikka lapsiperheeseen, ei kynsi eikä raavi, on herkkä ja hyvin siisti kisu. Ruokahalu on ollut kova, siksi on sellainen pallero. Kiva kissa.