Pulla

Lisätty sivulle: 2009-04-03

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Pulla
4.10.2009 Pieni Pulla on nyt enkelikoira.

Nuku hyvin, meillä on iso ikävä ja suuri suru. Mirkku ja lauma

***

Steriloitu narttukoira, noin 9v.

3.4.2009 Pulla (vir. nimi: Barzanan Annakukka) on noin 9-vuotias jackrusselinterrieri, ja se on yhdistyksellä hoitokodissa.

31.8.2009 Pulla on pirtsakka mummeli, jolla on kuitenkin ollut hieman vaivojakin, Pullalla on ollut korvissa rupea, jota aluksi luultiin vanhoiksi puremajäljiksi. Rupi ei kuitenkaan ottanut lähteäkseen, vaan alkoi tekemään lovea Pullan korvalehteen. Pullaa tutkittiin eläinlääkärillä, ja nyt epäilyksenä on autoimmuunitauti, ja lääkityksenä kortisoni ja antibiootit ja tarkkaillaan, mihin suuntaan lääkityksen jälkeen tilanne menee.

19.7.2009 Pulla tepastelee edelleen joukon jatkona hoitokodissa. Yöt Pulla viettää hoitomamman sängyssä tyynyllä prinsessamaiseen tapaan :). Se on reipas neitokainen, joka kyllä pitää puoliaan terhakkaasti haukkumalla. Pulla nauttii pihalla olosta, usein makailee selällään auringossa, kuopsuttelee maata ja kuljettaa lempikiveään paikasta toiseen. Pullan tuleva koti olisikin sopiva olla omakotitalossa, jossa on aidattu piha.

1.6.2009 Pulla oli nisäkasvain- ja sterilointioperaatiossa huhtikuun lopulla ja toipui leikkauksesta oikein hyvin.

10.4.2009 Pulla reipastui kovasti käytyään eläinlääkärissä, jossa hoidettiin hammaskivi ja mätivä tulehdus suusta. Nyt maistuu jo pienet purutikutkin. Tosin, eläinääkärin tarkastuksessa Pullasta löytyi yhtä sun toista…lähinnä pikaisinta huomiota tarvitsee 2 nisäkasvainta, kuvissa todettiin onneksi että keuhkoissa ei ole etäpesäkkeitä. Samoin Pullalla on mahdollisesti krooninen purulihasten tulehdus, johon ei juuri hoitoa ole. Sydämen oikea puoli sillä on laajentunut, tähän sitten jatkossa tarvitaan lääkitys, mikäli alkaa oireilemaan. Vasen olkanivel myös aristaa, eli siihen tarvittaessa kipulääkitys. Muutoin Pulla on kyllä kovasti reipas pikkuinen

Pullan hoitokoti sijaitsee Satakunnassa, ja siihen voi sovitusti mennä tutustumaan. Pullalla on lihaksia rappeuttava sairaus, joka vaikuttaa pään alueen lihaksistoon, toistaiseksi Pulla voi kuitenkin ihan hyvin. Pulla on pieni ja hiljainen, paino noin 5 kiloa, mutta tarvittaessa virtaa ja vauhtia siitä löytyy. Pulla on Nasun paras ystävä, ja toivottavasti niille löytyisi vaikka yhteinen koti!

Vieraita koiria kohtaan Pulla on toistaiseksi ollut epäileväinen ja murissut jonkin verran. Arahko vieraita ihmisiä kohtaan, mutta ei yhtään aggressiivinen.