Pulla (nyk. Mosse)

Lisätty sivulle: 2012-08-13

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Pulla (nyk. Mosse)
25.9.2013 Mossesta tuli enkelikissa onnettomuuden seurauksena.

***

3.9.2012 Pulla muutti omaan kotiin Helsinkiin.

***

Urospentu, 12 viikkoa (elokuussa 2012), kotihoidossa Espoossa.

13.8.2012 Pikkuiset paakkelsit Puusti, Pitko, Pulla ja Pipari löytyivät Satakunnan suunnalta pari-kolmeviikkoisina kääröinä aidanraosta nälkäänsä huutamassa. Pikkuisia ruokittiin löytöpaikallaan ja odotettiin ilmaantuisiko emo pitämään pennuistaan huolta, mutta toiveista huolimatta emo ei paikalle enää palannut. Paakkelsit kiidätettiin siis pääkaupunkiseudulle hoitoon, kotihoitopaikkaan jossa niitä pystyttiin syöttämään ja pissattamaan useamman kerran päivässä sillä omillaan pikkuiset eivät vielä olisi pärjänneet. Kotihoitajan hellässä huomassa paakkelseista on kasvanut reippaat pennut, pitkäkarvaiset pojat Pitko ja Pulla sekä raidalliset tytöt Puusti ja Pipari olisivatkin nyt vain vailla loppuelämän kotejaan!

Pulla on puolipitkäkarvainen, vain hieman veljeään Pitkoa pienempi kissapoika. Pullaa kiinnostaa kaikki ja se haluaisikin olla yleensä ensimmäisenä tutkimassa kaikkia uusia asioita ja koittamassa olisivatko ne esimerkiksi jotakin syötävää vai voisiko niillä leikkiä… Vastapainoksi sitten syliin on hyvä uuvahtaa leikkien jälkeen ihanasti puristen.

Paakkelseista löytyy lisää kuvia & keskustelua Rekku Rescuen keskustelufoorumilta TÄÄLTÄ.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 120 €. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.