Protoni

Lisätty sivulle: 2008-12-31

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Protoni
27.1.2009 Protonista tuli enkeli pitkään jatkuneen giardian vuoksi. Lääkityksestä ei ollut tytölle tarpeeksi apua joten parhaaksi katsottiin päästää pieni pois.

“Taivaalle syttyy tänä yönä neljä uutta tähteä. Pieniä enkeleitä. Pieniä tassuja. Anteeksi etten voinut auttaa” -Hämy-

***

Narttupentu, noin 4-5kk

31.12.2008 Protoni on tullut tarhalle yhdessä useamman sisaruksensa kanssa. Muutama pennuista saikin jo kodin Virosta mutta neljä sisarusta odottelee yhä kotiaan ja Protoni on yksi heistä. Protoni erottuu porukasta olemalla jyhkein nartuista sekä hienolla musta-valko-harmaalla turkillaan.

Siellä missä tapahtuu on Protoni paikalla. Hakemassa rapsutuksia, syömässä nameja, painimassa muiden kanssa, repimässä kuvaajan kengän nauhoja, kiskomassa koiravaraajan pipoa yhdessä veljensä kanssa. Pää namitaskussa, pää rapsuttajan kainalossa, pää ulkona luukusta katsomassa tapahtuuko pihalla jotakin josta jäisi paitsi. Protoni on ensimmäisenä hyppimässä vasten, Protoni on ensimmäisenä komentamassa sisaruksiaan. Protoni on sellainen “pikku-Justiina”. Ja ennekaikkea Protoni on varsin valloittava, päättäväinen ilmestys. Protonilla, kuten muillakin pentueen koirilla, on syntymätöpöhäntä. Innoissaan Protoni heiluttelee siis vain puolikasta häntää.

Protoni varmaankin viihtyisi mielekkään harrastuksen parissa ja tykkäisi touhuta vaikkapa tokoa tai jälkeä yhdessä omistajan kanssa. Pentukoulukaan ei tämän neitokaiset kohdalla varmasti olisi lainkaan huonompi juttu. Protonin kodissa voisi olla neitokaiselle kaveri jo odottamassa. Protonille haetaan kotia, jossa sen kouluttamiseen ollaan valmiita panostamaan, kotia jossa neitokaisen ennergia ja tarmo ollaan valmiita suuntaamaan oikein ja kotia jossa on tarjolla niin rajoja kuin rakkauttakin.

Protonin kulukorvaus on 120€. Tämä sisältää rokotuksen, madotuksen, ulkoloishäädön sekä tunnistusmerkinnän. Protonin mukana tulee myös passi josta toimenpiteet käyvät ilmi.
Tuleva omistaja noutaa Protonin Tallinnasta yhdistyksen opastuksella.