Prinsessa Ruusunen (nyk. Fiora)

Lisätty sivulle: 2012-08-07

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Prinsessa Ruusunen (nyk. Fiora)
20.8.2015 Fiorasta tuli kissaenkeli onnettomuuden vuoksi.

Fiora tuli ilahduttamaan elämäämme vuoden 2012 loppupuolella. Jo alusta asti oli selvää, että meille oli tullut hyvin leikkisä ja omaehtoinen pikku neiti, joka ei kauan sylissä viihtynyt, mutta energisyyttä ja iloa piisasi sitäkin enemmän. Fiora oli utelias, mutta erityisen varovainen. Jokainen rasahdus ja uusi kohde piti tutkia tarkkaan eikä hän tehnyt koskaan mitään hätiköityjä päätöksiä. Jos taso näytti liian korkealta, ei sille tarvinut edes yrittää hypätä eikä esimerkiksi vessa ollut lainkaan kiinnostava huone ellei siellä sillä hetkellä ollut ihmisiä. Osoittautui, että Fiora rakasti ihmisten seuraa ja piti läheisyydestä, kunhan hän sai itse päättää silityksen keston ja ihmisen etäisyyden. Meille tuli usein kommentteja siitä, kuinka ystävällinen Fiora oli niitäkin kohtaan, jotka jopa hieman pelkäsivätkin kissoja. Isokaan ihmismäärä ei koskaan Fioraa häirinnyt, vaan mitä enemmän ihmisiä paikalla, sitä kivempaa oli olla menossa mukana tarkkailemassa.

Fiora oli hyvin tarkka siitä, että kupissa oli aina hieman ruokaa ja ilmoitti kyllä äänekkäästi, jos vesi oli loppumassa. Prinsessa jutteli pitkiäkin keskusteluja ihmisten kanssa ja tiesi aina tasantarkkaan, jos häntä kutsuttiin nimeltä. Tuli mielellään luoksekin kutsuttaessa, jos tämä hänelle vain sopi. Kilttikin tyttö oli, sillä vain hyvin harvoin hän pudotteli suuria esineitä tasoiltaan (vain jos koki, että häntä oli erityisesti loukattu). Sen sijaan pienet tavarat olivat kaikki hänen ikiomia leikkikalujaan, jotka päätyivät aina lopulta sohvan alle. Rapisevat hiiret olivat leluina silti ehdottoman parasta. Mukavaa oli myös aina herättää emäntä ja isäntä aikaisin aamusta kovin kehräyksin läheisyyttä kaivaten. Sylissä Fio ei silti juuri koskaan viihtynyt minuuttia kauempaa ellei häntä viety katsomaan ikkunasta ulos. Kuitenkaan Fioraa ei koskaan kiinnostanut olla muualla kuin sisätiloissa. Maailma oli liian iso ja pelottava varovaiselle neidille. Valjaita yritettiin useamman kerran, mutta tämä oli niin vastenmielistä pikku prinsessalle, että ulkoilusta luovuttiin. Fiora toi elinaikanaan iloa, seuraa ja läheisyyttä monille ihmisille ja on suuri vääryys sekä kovin raskasta, että hän lähti luotamme näin nuorena, yhtäkkiä. Koti tuntuu kovin tyhjältä ilman tätä pientä ilopilleriä, joka rakasti, auttoi ja opetti meitä ihmisiäkin olemalla oma ihana itsensä. Olet aina muistoissamme.

***

27.10.2012 Prinsessa Ruusunen muutti omaan kotiin Kouvolaan.

***

Naaraspentu, noin 4,5kk (lokakuun alussa 2012), kotihoidossa Vantaalla.

15.10.2012 Prisenssa Ruususen kämppikset muuttavat yhdessä omaan kotiin tällä viikolla, joten tämän pienen prinsessankin olisi jo kiva päästä ihan ikiomaan kotiin.

17.9.2012 Prinsessa Ruusunen on saapumassa Suomeen kotihoitoon tänään maanantaina 17.9 ja tähän pikku prinsessaan pääseekin tutustumaan vastedes hoitopaikassaan Vantaalla.

9.9.2012 Prinsessa Ruususen Suomeen tulo viivästyi ja tämä suloinen neiti odotteleekin vielä sitä ikiomaa kotiaan Tallinnassa kotihoitopaikassaan.

27.8.2012 Prinsessa Ruusunen on nyt kotiinlähtökunnossa ja onkin saapumassa Suomeen kotihoitoon lauantaina 1.9. Upeinta toki olisi, jos pikkuneiti pääsisi suoraan omaan kotiin.

7.8.2012 Tuhkimo, Prinsessa Ruusunen, Ariel, Jasmine, Erik ja Aladdin on kissapentue Tallinnasta. Niiden emo on selvästi ollut kotikissana. Emo löysi suojaisan paikasta hylätystä talosta ja synnytti pennut sinne. Kissoilla kävi hyvä tuuri ja pääsivät kaikki kotihoitopaikkaan.

Kaikki pennut ovat iloisia ja reippaita sylikissoja. Ne tykkäävät myös muista kissoista.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 120€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpennulle on myös tehty sienitesti. Kissanpennulla on virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissanpentu on virkaeläinlääkärin tarkastama, ja se tuodaan Suomeen Eviran vaatimuksia noudattaen. Rekku Rescue järjestää kissan kuljetuksen Suomeen. Kissanpentu luovutetaan uudelle omistajalleen Suomessa.