Poppis (nyk. Mai)

Lisätty sivulle: 2006-12-29

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Poppis (nyk. Mai)
12.2.2010 Maista tuli enkeli onnettomuuden vuoksi. Tyhjä aukko jää Main paikalle.

***

22.1.2007 Poppin muutti omaan kotiin

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

26.1.2007 Hei, Poppis joka sai minulta nimen Mai Poppis (kutsumanimi pelkkä Mai), saapui omaan kotiin vähän alle viikko sitten. Alku oli laivamatkasta, uudesta kodista ja epäluuloisesta kissakaverista johtuen hieman vaikeaa ja stressaavaa. Seuraavana päivänä jo kuitenkin Mai uskaltautui tutkimaan kotia. Pan, eli aikaisempi, 6-kuukautinen kissani seurasi tiiviisti perässä.

Kaikki on kuitenkin mennyt aivan todella hyvin. Nyt jo kisut nukkuvat vierekkäin, osin päällekäin. Ne leikkivät hurjasti, tosin Pan välillä vähän villiintyy turhan paljon painimaan. Mai on aivan hurjan kaunis kissa, ja sen värit ovat vielä upeammat luonnossa kuin missään kuvassa. Aivan kuin joku olisi maalannut kissan turkkiin syksyn värit upeimmillaan.

Syöminenkin on mennyt ihan hyvin, tosin Mai on edelleen aika hoikassa kunnossa, joten olen antanut mahdollisimman ravitsevaa ruokaa, kuten kananmunankeltuaista ja ranskankermaa. Myös kanaa ja nautaa Mai popsii suihinsa. Se on muuten jännä, kun Pan syö oikeastaan pelkästään raksuja ja joskus vetää vähän märkäruokaa, ja Mai taas syö oikeastaan pelkästään lihaa eikä koskekaan teolliseen muonaan. Mutta, eipähän tarvitse kissojen ainakaan tapella kuka syö mistäkin kupista…

Olen aivan mielettömän onnellinen siitä, että sain Mai Poppiksen asumaan luokseni Panin seuraksi. Nyt vasta todella tajuan, miten kaksi kissaa on niin paljon parempi kuin yksi. Panistakin on tullut aivan uusia puolia esiin.

Laitan tässä mukaan myös muutaman kuvan kissoista. Kiitos todella paljon teille kaikille, että autoitte minua saamaan Main omaan kotiin! Ystävällisin terveisin, Saija, Pan ja Mai

***

Naaraspentu, noin 2,5kk (joulukuussa 2006) HUOM! Luovutusikä 3kk

Varsin viehättävän ulkomuodon omaava Poppis-tyttö odottaa omaa kotia kotihoidossa Tallinnassa.

***