Pomo

Lisätty sivulle: 2006-12-29

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Pomo
7/2013 Pomosta tuli enkeli.

“Otin teiltä Pomo nimisen kissan elokuussa 2006. Pomolla todettiin heti alkuaikana haamukipua Virossa poistetuista etutassujen kynsistä johtuen. Pomo joutui päivittäin syömään 3mg Tramalia. Tiedossa oli, että lääke vaikuttaa munuaisiin pitkällä aikavälillä, mutta otin sen riskin, koska vaihtoehto olisi ollut toisen etutassun amputoiminen, koska haamukivusta johtuen Pomo järsi sitä.

Monta vuotta meni ihan hyvin ja Pomo sai elää onnellista kissan elämää. Nyt keväällä Pomon paino tippui äkillisesti ja vein hänet lääkäriin, jossa todettiin munuaisarvojen nousseen taivaisiin ja sydämestä kuuluvan sivuääntä. Lääkärin kanssa yhdessä katsoimmme parhaaksi päästää Pomo Sateenkaarisillalle.

Terveisin,Jonna ”

***

8/2006 Pomo muutti omaan kotiin.

****

Leikattu uros, noin 2v.

Pomo on lumivalkoinen herra. Ollut aina kotikissa, nyt perhe muuttaa eikä halua Pomoa mukaan. Kohtalo oli joutua Teholle (löytöeläintarha) tai kadulle, mutta se pääsi Suomeen 4.6. ja odottelee nyt omaan kotiin pääsyä kotihoidossa Helsingissä. Pomon tulevalla omistajalla täytyy olla kokemusta pitkäkarvaisen kissan hoidosta..

KUULUMISIA KOTIHOIDOSTA

16.6.2006 Pomo on leikkisä kaveri ja aktiivinen. Koko aja pitäisi leikittää :) Sopisi kiltin ja sosiaalisen kissan kaveriksi,Pomo ei ole ikinä nähnyt toista kissaa. Ehkä myös koiralle kaveriksi jos tottunut kissoihin? Mutta ei perheeseen jossa pieniä lapsia.