Polo

Lisätty sivulle: 2016-08-19

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Polo
24.11.2019 Polosta tuli kissaenkeli parantumattoman sairauden vuoksi.

***

7.10.2016 Polo muutti omaan kotiin Helsinkiin toisen kissan kaveriksi.

***

Leikattu urospentu, synt. noin 1.6.2016, kotihoidossa Helsingissä. Luovutus aikaisintaan 24.8.

3.9.2016 Polo ja kumppanit ovat päässeet tutustumaan nyt hoitopaikan omiin kissoihin sekä saaneet enemmän tilaa telmiä ja temmeltää. Polo ei lisätilaa hätkähtänyt vaan oli heti kuin kotonaan. Toisten kissojen kanssa peuhaaminen on ihan parasta ja välillä on kiva ottaa nokoset sohvalla hoitomamman vieressä. Lisätilan myötä ei Polon ja Pietarin yhteiselo ole enää niin tiivistä, joten ne voivat muuttaa myös itsekseen omaan kotiin. Omassa kodissa tulee kumminkin olla tarjolla kissaseuraa.

19.8.2016 Polo on lähtöisin Varkaudesta, josta se löytyi autokaupasta Volkswagen Polon konepellin alta. Erinäisten vaiheiden jälkeen se päätyi kotihoitoon yhdistyksellemme 12.8.2016 samaan hoitopaikkaan Pietarin, Markuksen, Matteuksen, Lyydian, Martan ja Magdaleenan kanssa. Näin Polo sai monta ottosisarusta ja ikäistään seuraa itselleen.

Polo on reipas hurmuri, joka tykkää kun sitä silitellään ja leikitetään. Polo löysi heti yhteisen sävelen Pietarin kanssa ja ne tykkäävätkin riehua keskenään. Leikin jälkeen pojat käpertyvät rinnakkain, pesevät toinen toisiaan ja sitten voikin nukahtaa turvallisesti kaverin viereen. Pololle ja Pietarille etsitään mielelllään yhteistä kotia.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.