Poisu

Lisätty sivulle: 2007-02-11

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Poisu
14.8.2013 Poisusta tuli koiraenkeli.

Meidän Rakas Possu (Poisu) lähti tänään 14.8.2013 koiraenkeliksi sateenkaarisillalle. Hän oli meillä noin 6,5 vuotta ja ihanista ihanin rescue-koira mitä maa päällään kantaa. Suru on suunnaton!!

Kiitos että Possu sai olla meidän kanssa näinkin kauan. <3 Meidän Haapsalun poika.

***

24.3.2007 Poisu sai kodin Varsinais-Suomesta

Kuulumisia ja kuvia kodista:

9.5.2007 Heippa!! Tässä tulevat lupaamani kuvat Poisusta!! Oli todella kiva nähdä teidät myös livenä ja teidän toimintaa paikan päältä. Musta on äärettömän hienoa, että on tällaisia yhdistyksiä, joiden kautta voi edes jollain tavalla näitä kultaisia koiruleita auttaa. Mä laitan mukaan muutaman ekstrakuvan Poisusta (Poisu on myös varsinainen vesipeto) ja hän lähettää kovasti terveisiä teille kaikille. Terkkulein Nina & Poisu

9.4.2007 Heippa!! Poisulle kuuluu hyvää, hän on leikkisä ja iloinen koirapoika joka on kotiutunut uuteen kotiinsa hyvin. Eläinlääkäri totesi Poisun oikein terveeksi ja reippaaksi ja lenkeillä saakin oikein kunnon kyytiä sekä Poisu että isäntäperhe. :-) Olemme onnellisia kun saimme antaa Poisulle kodin ja hän tuntuu olevan itsekin onnellinen. Terveisin, Poisun kotiväki

***

Uros, noin 4v.

Poisun iäksi on eläinlääkäri arvioinut 4 vuotta. Se on voimakas, iloinen ja ystävällinen koira ja antoi eläinlääkärin tehdä kaikki toimenpiteet. Rakastaa ihmisten seuraa ja pitää narttukoirista.

Poisu päätyi tarhalle, kun sen isäntä lähti laivalla matkalle, ja koira jäi uskollisena satamaan odottamaan omistajan paluuta. 1,5 viikkoa se odotti satamassa syömättä, kunnes eräs ihminen toimitti Poisun tarhalle.

Poisu on keskikokoinen koira.

Luovutetaan tunnistusmerkittynä, rokotettuna ja loishäädettynä lemmikkipassin kera. Kulukorvaus Poisusta 150 euroa.