Pipsa Pippuri

Lisätty sivulle: 2012-05-30

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Pipsa Pippuri
2.2.2014 Pipsa Pippurista tuli kissaenkeli sairauden takia.

***

Leikattu naaras, aikuinen, kotihoidossa Helsingissä.

13.1.2014 Pipsa on alustavasti varattu.

27.12.2013 Pipsa Pippuri joutuu etsimään itselleen uuden kodin, koska tämän hetkisessä kodissa on puhjennut astma.

Pipsa on kiltti kissa, joka kaipaa rauhallista aikuiskotia itselleen. Lisätietoja ja kuvia tulossa, kunhan kotihoitaja neitiin ensin tutustuu

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan puhelimitse. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentujen luovutusikä on vähintään 12 viikkoa.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.

***

14.9.2012 Pipsa Pippuri sai kodin Järvenpäästä.

22.9.2012 Kuvaterveisiä Pipsalta. Pipsa Pippuri on kotiutunut hyvin. Ruokaa uppoaa paljon ja hän on löytänyt mieluisan paikan takan reunalta. Takka lämmittää masupuolta ja aurinko selkäpuolta. Horjuminen johtui yleisestä heikkoudesta, jota hoidetaan ruualla. Etujalka on joskus murtunut “entisessä elämässä”. Ei onnu, joten ei tarpeen kuvata. Loishäädöt ja silmätulehdus hoidossa. Kiitos suloisesta kissasta. T: Isäntäväki

***

Leikattu naaras, aikuinen

7.8.2012 Lisätty aivan mahtavalle kissatytölle uusi kuva.

14.6.2012 Lisätty Pipsalle poseerauskuvia :)

30.5.2012 Pipsa Pippuri on nuori ja ystävällinen, oranssi, pidempikarvainen tyttökissa Kohtla-Järven tarhalla. Tuotu tarhalle 27.04.2012. Pipsa Pippuri steriloidaan ennen luovutusta. Lisää tietoa tulossa.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissa on leikattu ja sille on tehty sienitesti. Yli 6 kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV -testit. Kissalla on virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on virkaeläinlääkärin tarkastama, ja se tuodaan Suomeen Eviran vaatimuksia noudattaen. Rekku Rescue järjestää kissan kuljetuksen Suomeen. Kissa luovutetaan uudelle omistajalleen Suomessa.