Pille

Lisätty sivulle: 2010-02-15

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Pille
02/2017 Pillestä tuli enkelikoira vanhuuden vaivojen vuoksi.

***

27.3.2010 Pille sai kodin Helsingistä

***

Narttu, noin 4-5v.

18.3.2010 Pillen varaus peruuntui siitä riippumattomista syistä ja etsii jälleen kotia.

18.2.2010 Pikku-Pille on mainio pakkaus jopa näin “isojen koirien fanin” mielestä. Pille on joutunut tarhalla sen omistajan kuoltua ja Pillestä kyllä huomaa että se on tottunut elämään ihmisen kanssa :) Pille lähtee todella reippaasti lenkille. Hihnassa pille kulkee mukavasti, toki neitokaisen kokokin vaikuttaa tähän asiaan ;) Pysähtyessämme kuvaamaan neitokaista löytyy Pillestä kaksi eri puolta. Toinen on syliin kaivautuva pikkukoira, jolle rapsutukset ovat kaikki kaikessa. Toinen puoli on leikkisä ja touhukas “superpallo” joka hepuloi mielellään :D

Pillelle etsitään nyt kotia jossa ollaan valmiita täyttämään Pillen rapsutus ja touhutarpeet. Ihan pienten lasten kotiin ei Pilleä luovuteta. Pille on n. 35-40cm korkea.

Pille luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna ja loishäädettynä. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Uusi omistaja noutaa Pillen Tallinnasta. Omistajalla on myös mahdollisuus lähteä noutamaan Pilleä suoraan tarhalta yhdistyksen edustajan kanssa.
Kulukorvaus 150 euroa