Piku

Lisätty sivulle: 2016-07-18

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Piku
6.8.2017 Pikusta tuli kissaenkeli onnettomuuden takia.

Pikua jää syvästi kaipaamaan oma, rakastava perhe.

***

31.7.2016 Piku sai kodin Vantaalta koiran kaverina.

***

Leikattu urospentu, synt. 5/2016, kotihoidossa Keravalla. Luovutus aikaisintaan viikolla 31.

18.7.2016 Piku sekä sisaruksensa Minde, Unna ja Urmas löydettiin neliviikkoisina halkopinosta. Pennut pääsivät kasvamaan Rekkujen kotihoitopaikkaan ja ovat nyt valmiita aloittamaan omien loppuelämän kotiensa etsinnän.

Piku on leikkisä ja utelias pikku kissa, joka on tulee toimeen kissojen ja koirien kanssa. Reippaana ja sosiaalisena poikana tulee ensimmäisenä tapaamaan vieraita.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentuja ei luovuteta ainoaksi kissaksi, mikäli siitä ei ole erikseen mainittu.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.