Pikkumusta

Lisätty sivulle: 2015-04-20

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Pikkumusta
18.5.2015 Pikkumustasta tuli kissaenkeli.

Pikkiksellä oli hyvä hoitopaikka, missä se sai rakkautta ja rapsutuksia, mutta kaikista ei vaan ole kotikissaksi. Rakkautta on päästää pois.

***

Leikattu naaras, noin 2 v

20.4.2015 Pikkumusta on kotoisin juvalaiselta maatilalta, missä se on viettänyt sekä ulko- että sisäkissan elämää. “Pikkis” on vielä melko ujo kissaneiti, mutta hyvin kiltti ja antaa jopa rapsutella silloin tällöin, kunhan muistaa välttää äkkinäisiä liikkeitä. Kisu on myös kova “jutustelemaan” hoitajan kanssa ja unikaverinkin siitä on jopa saanut!

Pikkumusta-neiti sopisi parhaiten rauhalliseen aikuiskotiin, jossa riittää kärsivällisyyttä ja lempeyttä vielä ujoa kissaa kohtaan. Uudessa kodissa voisi hyvin olla myös reipas kissakaveri.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.