Piidrik

Lisätty sivulle: 2007-10-19

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Piidrik
16.8.2010 Ihmisrakas sylikissa Piidrik lähti kissaenkeliksi yllättäen mahdollisesti sydänkohtauksen seurauksena.

***

12/2007 Piidrik sai oma kodin

***

Leikattu uros, aikuinen, kotihoidossa Turussa

19.10.2007 Piidrik on erittäin komea ilmestys pitkäkarvaisen turkkinsa kanssa. Poika on suht kookas ja rakastaa ihmisiä yli kaiken. Piidrik on elellyt Haapsalussa, josta se on otettu eräältä rannalta talven pakkasia turvaan, koska lähellä asuvat ihmiset sanoivat, ettei se ole kenenkään kissa. Joskus Piidrik on varmasti saanut nauttia kodin lämmöstä ja ihmisen rakkaudesta, muutoin poika ei voisi olla niin kesy ja ihmisrakas. Piidrik rakastaa huomiota, sylissä oloa ja rapsutuksia.

Piidrik etsii nyt kiireellä omaa kotia, koska poika on vahva luonne, joka ei siedä muita kissoja. Ainoastaan Piidrikin kanssa Haapsalusta matkustanut Lumituuli, on Piidrikin mieleen. Luultavasti siksi, että Lumituuli on arka ja Piidrik saa olla kiistämätön pomo kissojen kesken. Piidrik ei myöskään pidä energisistä koirista, mutta rauhallisen koiran kanssa Piidrik on ok. Piidrik tarvisi kodin, joka voisi tarjota pojalle mahdollisuuden olla ainoana kissana tai mikäli mahdollista, Lumituulin kanssa yhdessä.

Piidrik on tällä hetkellä Turussa. Piidrik luovutetaan sirutettuna, rokotettuna sekä loishäätö on annettu. Piidrikin kulukorvaus on 90e.