Pepper (nyk. Pepe)

Lisätty sivulle: 2010-03-28

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Pepper (nyk. Pepe)
8.2.2018 Pepestä tuli koiraenkeli.

Ihanan koiramme Pepe (pepper) maanpäällinen taival päättyi 8.2.2018 vanhuus voitti. Oli ilonamme melkein 7 vuotta. Upea koira, suru on kova.

***

15.5.2010 Pepper sai kodin kissojen kaverina

***

Kuulumisia kodista:

13.6.2010 Hei, vähän on vierähtänyt Pepperin kuulumiset mutta pelkästään hyvää kuuluu! Ihan ensimmäiseksi kiitos tosipaljon, että ehdotit Pepperiä, ei parempaa koiraa olla voisi. Pepper on sopeutunut tosi hyvin, Mouti kissalla on ollut vaikeuksia hyväksyä uusi tulokas, mutta paremmin menee päivä päivältä.
Teemme vähintään kolme lenkkiä päivässä ja tämä koira jaksaa uskomattomia matkoja vaikka pieni koira onkin, omistajalla tuli aluksi jalat niin kipeäksi että särkylääkkeisiin piti turvautua. Meillä on niin hyvät lenkkeily mahdollisuudet täällä, että on kiva viettää aikaa luonnossa nyt varsinkin kun on kaveri kenen kanssa mennä.

Muuten Pepper viettää pihalla loikoillen, jos on ilma suosiollinen. Olemme myös käyneet kaupungilla bussilla ja hyvin on matkat menneet Pepper liikkuu vierellä hyvin ja rauhallisesti ihmisvilinässäkin. Tykkää lapsista paljon ja on erittäin ystävällinen koira, haukun paikka on mopot ja toiset uroskoirat. Kotona on mennyt hyvin töissä ollessani eikä ole ilmennyt mitään eroahdistusta ym. Pepper tykkäisi juosta paljon ja vaapaana mutta en ole vielä uskaltanut pitää vapaana pihan ulkopuolella. Hellittelystä nauttii tosi paljon voisi olla rapsutettavana tunnin jos toisenkin. Kuvia laitan myöhemmin. Kiitos vielä kerran tosipaljon ja hyvää kesää!

***

Kastroitu uros

19.4.2010 Pepper on alustavasti varattu.

16.4.2010 Pepper-poikaon kastroitu, ja se odottaa omaa kotia hoitopaikassa Virossa.

6.4.2010 Pepper on pienikokoinen, rauhalliselta vaikuttava uros. Ikää sillä on arviolta lähempänä 10 vuotta. Se suhtautui hyvin ihmisiin, eikä tarhalla ainakaan rähjännyt hihnassa muille koirille. Pepper on ollut tarhalla jo muutaman kuukauden ja etsii omaa kotia, jossa ei olisi toisia uroksia eikä ihan pieniä lapsia.

28.3.2010 Pepper on aikuinen, pienikokoinen uros Kohtla-järven tarhalla. Lisätietoja myöhemmin.