Pepe

Lisätty sivulle: 2008-11-16

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Pepe
1.12.2008 Pepestä tuli enkeli.

Hyvää matkaa suurelle sydämelle, isolle pojalle. Nyt sinulla on tilaa juosta ja olla onnellinen!

***

Uros, noin 5-6v.

Pepe on Haapsalun tarhalla jo toista kertaa. Ensimmäistä kertaa se löydettiin kadulta kuljeksimasta ja kerjäämästä ruokaa. Tarha löysi Pepen kodinkin, mutta he eivät halunneet koiraa takaisin ja huhut kertoivat että koti olisi hakannut Pepeä. Viime keväänä Pepe kuitenkin pääsi uuteen, paikalliseen kotiin. Kaksi kuukautta sitten Pepe ilmestyi jälleen Haapsalun kaduille, eikä perhe enää tahtonut koiraa takaisin.

Ukko on ystävällinen ja kiltti ihmisten kanssa, mutta uroskoiria ei Pepe siedä. Narttujen kanssa Pepe tulee toimeen loistavasti, mutta on sen verran macho ettei urokset ole mieleen. Pepe rakastaa leikkimistä ja ulkoilua. Hihnassa kulkemista joutuu Pepen kanssa opettelemaan sillä se vetää lenkeillä jonkin verran.

Tarhalla käyvät ihmiset eivät Pepeä juuri huomaa ja poika onkin todella iloinen pienestäkin saamastaan huomiosta. Se hypähtää vasten ja nuolee naaman ja tämän jälkeen istuu alas ja nauttii rapsutuksista. Pepe pitää myös lapsista ja on ystävällinen ja avoin niidenkin kanssa. Pepe on 65-70 cm korkea ja se hakee kotia omakotitalosta mielellään oman pihan kanssa. Tulevalla omistajalla olisi hyvä olla kokemusta koirista jo ennestään.

Tuleva omistaja noutaa Pepen Tallinnasta, omistajan on myös mahdollista lähteä hakemaan poikaa Haapsalun tarhalta yhdessä yhdistyksen edustajan kanssa.
Kulukorvaus Pepestä on 150€ ja se sisältää rokotuksen, madotuksen, ulkoloishäädön sekä tunnistusmerkinnän. Pepen mukana tulee myös passi josta toimenpiteet käyvät ilmi.