Pekko

Lisätty sivulle: 2010-11-25

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Pekko
4.8.2014 Pekkosta tuli koiraenkeli.

Pekko on päässyt parempaan paikkaan 4.8.2014. Sillä todettiin nivelrikko ja kaikkien mahdollisten hoitojen jälkeen mikään ei enää auttanut ja kyynärät lonksuivat todella pahan näköisesti. Eläinlääkärinkin mielestä tämä oli paras ratkaisu. Pekko opetti minulle todella paljon elämästä, itsestäni ja koirista. Hän oli paras mahdollinen koira ja häntä jää hirveä ikävä.

***

10.1.2010 Pekko sai kodin Vantaalta.

***

Kuulumisia ja kuva kodista:

27.2.2011 Pekko tuli meille jo joulukuun 19. päivä kotihoitoon, ja Pekko sopeutui kerrostaloasuntoon, joten meille se jäikin. :) Yhteiselo on lähtenyt sujumaan hyvin, vaikka iloinen ja aktiivinen hännänheiluttajamme on ehtinyt sairastaa nenäpunkin, silmätulehduksen, yskän ja koirien flunssan. Nyt kun ollaan oltu terveenä, ollaan ehditty harrastaa monenlaista ulkoilua ja tutustuttu naapurin koiriin. Pekko on todella suloisen näköinen, mutta vaikea siitä on saada hyviä kuvia. Tässä kuitenkin yksi melko hyvä!

Hyvää kevään alun odotusta! toivottavat, omistajat M&M sekä Pekko

***

Kastroitu uros, noin 4v.

25.11.2010 Pekko on nelivuotias pienehkö kastroitu uros, jonka omistaja kuoli ja koira päätyi tarhalle.

Pekko on oikein sosiaalinen ja reipas sekä pitää kovasti erilaisista ihmisistä. Toiset koirat eivät aina välttämättä ole Pekolle mieleen, joten toivottavaa olisi että Pekko saisi kodin ainoana koirana.