Peetra

Lisätty sivulle: 2007-01-15

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Peetra
03/2015 Peetrasta tuli koiraenkeli.

Viime viikolla jouduimme saattamaan rakkaimmasta rakkaimman mummo-koiran viimeiselle matkalle, tänä kesänä olisi tullut 10v täyteen. Kiitos että sain aikanaan teidän kauttanne tämän ainutlaatuisen koiran. Toista samanlaista ei tule varmasti ikinä vastaan. Pepsu oli Elämäni koira.

***

12/2005 Peetra sai kodin Kellokoskelta perheen ainoana koirana.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

11/2006 Hei! Tässä on muutama kuva Peetrasta. Se on kasvanut suursnautseri uroksen kokoiseksi ja luultavasti siinä on snautseria ja sileäkarvaistanoutajaa. Peetra, lempinimi Pepsu, on kyllä täyden kympin koira. Rakastaa lapsia yli kaiken, tulee toimeen loistavasti toisten koirien kanssa ja on kaiket päivät minun mukanani tallilla, jossa saa juosta koko ajan vapaana. Tosin se kyllä luulee olevansa koko tallin kingi, ja jos hevoset juoksevat tarhassa tai eivät tottele minua, niin heti on Pepsu paikalla komentamasssa. Kaikki tallin ihmiset rakastavat Pepsua ja aina kun näkevät minut kysyvät ensimmäisinä että “missä Pepsu on?”.

Koirapuistossa käydään silloin tällöin ja sielläkin Pepsu viihtyy mainiosti ja tulee toimeen kaikkien koirien kanssa. Pepsulla luullaan kyllä usein urokseksi koska sillä on kohtalaisen rajut leikit. Myös urokset se pitää kurissa ja järjestyksessä. Olemme käyneet muutamissa Match Showssa Pepsun kanssa ja monesti päästy Best in Showhun asti, kerran myös päästy palkinnoille sielläkin! Aina kehutaan Pepsun ystävällistä ja avointa luonnetta, minun ja koiran välistä kontaktia ja Pepsun turkkia! Missä vain menemme aina ihmiset tulevat sanomaan että onpas hieno ja kiiltävä turkki, vastaan vain että taitaa olla hevosenkakan ansiota, syö joka päivä annoksen tallilla. Olisi niin paljon kerrottavaa ja kehuttavaa Pepsusta, mutta voin sanoa puolueettomasti(tietysti), että Pepsu on maailman paras koira! Kiitoksia teillekin ja yritän tulevaisuudessakin ilmoitella Peetran kuulumisia vähän useammin. -Anna-

***

Narttupentu, noin 2-3kk

Peetra on noin 2-3kk ikäinen tyttöpentu, kotihoidossa Tallinnassa. Ollut Tallinnan löytöeläintarhalla samassa kopissa kahden urospennun, Papun ja Papsin kanssa ja oli porukan sosiaalisin pentu. Tulee heti mieluusti syliin ja kaipaa huomiota, energinen pikkuneiti. Peetrasta tulee ehkä keskikokoinen aikuisena, ei tarkempaa tietoa rotuyhdistelmistä, mahdollisesti noutajaa.