Paukku

Paukusta tuli kissaenkeli 18.1.2021.

***

Lisätty sivulle: 2011-09-12

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Paukku
17.12.2013 Paukku muutti omaan kotiin Helsinkiin.

***

Leikattu naaras, aikuinen, kotihoidossa Vantaalla

Kuulumisia kotihoidosta:

9.12.2013 Paukku kaipaa kovasti omaa kotia. Tällä hetkellä hoitopaikan oma kissa on kovin stressaantuntunut reipastuneesta Paukusta ja olisikin hyvä jos Paukku pian pääsisi omaan kotiin.

14.11.2013 Paukku tulee välillä nukkumaan sohvalle viereen ja viikonloppuna käytiin lääkärissä vuositarkastuksessa ja rokotuksella. Hyvin meni eläinlääkärireissukin ja lääkärikin kehui hyviä sydänääni ja sitä että kissa oli luottavaisen rauhallinen vaikka näkikin että sitä hirvitti. Paukku tulee nykyään moikkaamaan osaa vieraistakin ihan reippaasti ja sitä saa silitellä ja rapsutella hienosti silloin kun se lähestyy ihmistä itse.

14.6.2013 Lisätty solakoituneesta Paukusta pari uutta kuvaa :)

6.6.2013 Paukku taitaa monen mielestä olla liian tavallisen näköinen ja tylsä, mutta minusta se on oikein kaunis mustavalkoinen kissa. Paukunkin naama on kovin ilmeikäs, vaikka näyttääkin usein siltä että sitä ottaisi joku päähän. Eilen taas nauratti kun katsottiin sen vahtaavan akvaariosta kaloja ja sammakkoa lasin läpi. Paukussa yhdistyy aikuisen kissan rauhallisuus ja kuitenkin nuoremman kissan leikkisyys. Paukku kaipaisi kovasti omaan kotiin jossa saisi olla talon ainokainen kissa. Koirat ovat olleet Paukulle ok, ja voisin kuvitella että tarvittaessa se voisi hyväksyä seurakseen vaikka nuoren kissan/kissanpennun, mutta meidän aikuisten tyttökissojen kanssa se kemiat eivät oikein kohtaa.

8.3.2013 Paukku kaipaisi jo pian omaan kotiin, sillä tällä hetkellä sillä on sukset vähän ristissä hoitopaikan oman kissan kanssa, sillä talossa ei voi olla kuin yksi kuningatar.

2.3.2013 Suloinen Paukku on jatkanut reipastumistaan, ja onpa jopa kotihoitajan viereen sohvalle käpertynyt makoilemaan. Paukku kaipaa rauhallista aikuiskotia, jossa viihtyisi varmaan parhaiten ainoana kissana.

30.1.2013 Paukku elelee tyytyväisenä hoitopaikan omien koirien ja kissojen kanssa, mutta toki olisi mukavaa jos tämäkin kissarouva löytäisi sen ihan oman kodin jossa saisi olla mieluusti vaikka ainokaisena kissana rauhallisessa kodissa. Paukun pyöristyvä olemuskin saatiin kuriin ruokavalion tarkastuksella ja nyt nyt Paukku onkin kaikin puolin sopivassa elopainossa.

14.8.2012 Paukku on reipastunut ihmeesti viime aikoina. Jopa avomies ihmetteli, että Paukku on varmaan iskenyt päänsä kun antaa niin reippaasti silitellä ja rapsutella! Sylikissa se ei edelleenkään ole, sillä ei ole pentuna tottunut käsittelyyn, mutta oikein mukava aikuinen kissa joka kipittää keittiöön melkein heti kun jääkaapinovin narahtaa. Pientä pyylevyyttä on jo havaittavissa, vaikka itse Paukku on varmaan vaan sitä mieltä, että pulleroilla on mukavampaa ja leppoisa elämä kunniaan.

23.7.2012 Lisätty muutama uusi kuva Paukku Paukkendaalista pötköttämässä lempipaikallaan telkkarin edessä akvaarion vieressä.

26.4.2012 Paukku on reipastunut jo kivasti, vaikka toki syliin tätä kissaa ei saakaan niin aamusta se tulee tunkee välillä vessareissulle mukaan. Silloin saa rapsuttaa ja silittää ja tehdään tuttavuutta. Muuten vielä vähän sellainen etäisen viileä kissarouva jonka yksi suosikkiharrastuksista on vahdata akvaariokaloja.

6.2.2012 Lisätty kuva.

12.9.2011 Paukku ja kaverinsa Tuulia, Piiparinen, Viola ja Suvi löydettiin asumasta erään omakotitalon pihapiiristä Satakunnassa. Kaikille kissoille koitti onnenpäivät, sillä ne otettiin yhdistyksen hoiviin keväällä jolloin kodittomia kissoja ei ollut niin paljon ja kotihoitopaikkakin löytyi. Paukku oli niin pitkällä tiineenä ettei sitä enää pystytty steriloimaan vaan se jäi satakuntaan hoitopaikaan synnyttämän. Kun pennut olivat vähän kasvaneet koko poppoo matkusti hoitoon Vantaalle. Omien pentujensa lisäksi Paukku sai vielä muutaman adoptiopennun, joten yhteensä tämä supermamma on hoitanut kahdeksan (Una, Dos, Tres, Cuatro, Cinco, Seis, Siete ja Ocho) kissanpentua luovutuikään.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan puhelimitse. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentujen luovutusikä on vähintään 12 viikkoa.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.