Patu

Elokuussa 2019 Patusta tuli koiraenkeli. Hän eli eläinlääkärin arvion mukaan lopulta n. 15-vuotiaaksi.

***

Lisätty sivulle: 2015-01-05

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Patu
13.2.2015 Patu sai kodin Helsingistä.

***

23.2.2015 Lisätty Patulle kuvia omasta kodistaan. :-)

***

Leikattu naaras, noin 8 v.

3.2.2015 Patu saapui Helsinkiin kotihoitoon. Patu on aivan mainio rouva-koira, nauttii seurasta, tervehtii aina häntä heiluen ja kävelee oikein nätisti hihnassa. Patu tulee hyvin toimeen hoitokodin kahden muun koiran kanssa. Sopiva asuinmuoto Patulle olisi esimerkiksi rivitaloasunto, sillä Patu ei hauku kotona. Pitkät rappuset eivät välttämättä sovi tälle pienijalkaiselle ikääntyvälle koiralle.

Patu etsii eläkekotia, jossa saa vielä leikkiä, lenkkeillä ja nukahtaa sohvalle omistajan kainaloon. Patun pidätyskyky ei ole enää nuoren koiran, ja työpäivän jälkeen tämä kiiruhtaakin ulos. Olisi siis hyvä, että Patun ei tarvitse olla päivittäin kovin pitkiä aikoja yksin. Patu tuntuu tulevan kaikkien koirien kanssa toimeen, joten kodista voi hyvin löytyä rauhallinen koirakaveri. Patu osaa perustaidot.

5.1.2015 Patu on leikattu, ystävällinen tyttökoira, joka odottaa kotia Tallinnan tarhalla. Patun omistaja joutui sairaalaan, minkä takia tyttö päätyi koiratarhalle yhdessä kahden muun koiran kanssa. Aiemmassa kodissa Patu on tottunut sekä uros-, että narttukoiraan. Patu on pienikokoinen ja painaa n. 10 kg. Tällä hetkellä Patu jakaa häkin samasta perheestä tulleen Tipsi- mummokoiran kanssa.

Koira luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna, loishäädettynä sekä leikattuna. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira on virkaeläinlääkärin tarkastama, ja se tuodaan Suomeen Eviran vaatimuksia noudattaen. Koiran mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun. Kulukorvaus leikatusta koirasta on 300 euroa.