Pasi (Nyk. Miki)

Lisätty sivulle: 2012-06-24

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Pasi (Nyk. Miki)
8.3.2016 Mikistä tuli enkelikoira vanhuuden vaivojen vuoksi.

***

7.7.2012 Pasi sai kodin Vantaalta.

***

Kuulumisia kodista:

20.8.2014 Hei, Tässä vähän kuulumisia kuvien kera Mikistä (ent.Pasi). Mikiltä on jouduttu suurin osa hampaista poistamaan, mutta muuten ollut täysin terve.

Leikkisä, omat lelut ovat tärkeitä ja innokas lenkille lähtijä edelleen, vaikka vauhti onkin vähän hiipunut iän myötä. Tykkää temmeltää pihalla koirakavereiden kanssa, mutta viihtyy myös mainiosti omassa rauhassaan, nukkuu paljon ja pitkään :)

***

Kastroitu uros, noin 9v.

24.6.2012 Pasi on pienikokoinen noin 9-vuotias kastroitu uros Tallinnan tarhalla. Muutama kuva on Pasista kastroinnin jälkeen muovitötterö päässä. Luonteeltaan Pasi on herttainen jo hieman vanhempi koiraherra, joka tykkää kävelylenkeistä ihmisen kanssa ja erityisesti rapsutuksista. Pasi on toipunut kastraatiosta hyvin ja samalla pojan hampaat on puhdistettu. Pasille on myös tehty biokemialliset verikokeet, eikä niiden tulokset osoittaneet terveydessä puutteita. Näin ollen Pasi olisikin valmis matkaamaan omaan kotiin loppuelämäksi.

Uusi omistaja noutaa koiran tarhalta yhdistyksen avulla. Luovutusmaksu 250e sisältää mikrosirun, rokotukset, ulko- ja sisäloishäädöt sekä kastroinnin. Koiralla on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle.