Pärnun Nässu

Lisätty sivulle: 2011-03-28

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Pärnun Nässu
8/2014 Nassusta tuli enkelikoira.

Hei! Vihdoinkin on rauhallinen hetki ja voin lähettää teille iso kiitos meidän Nassukoirasta!

Nassu tuli meille syyskuussa 2011 ja valitettavasti jouduimme lopettamaan sen tämän vuoden elokuussa. Sillä oli paha lonkkavika ja selkähermot puristuksissa joten kivut olivat kovat. Kokeiltiin ensin särklyääkkeillä mutta liikkuminen oli niin vaivallollista ettei elämänlaatu ollut enään hyvä. Luultavasti Nassu oli jo vanha koira, ehkäpä jopa siinä 10 vuoden paikkeilla?

Parempaa koiraa ei olisi voinut toivoa. Kaikki jotka tapasivat Nassun ihailivat sitä suuresti.Se oli aivan pikkukakkosen Ransun näköinen koira :) Pysyi kiltisti pihalla, ei vetänyt hihnasta, leikki paljon lasten kanssa, rakasti palloja yli kaiken ja jättipä melkein kanatkin rauhaan, joskus niitä oli pakko vähän pitää aisoissa;) Teette mahtavaa työtä, kiitos siitä!

***

28.9.2011 Nässu sai kodin. :)

***

Kastroitu uros, noin 4v.

2.5.2011 Nässu on iloinen ja ystävällinen kaikille, jotka pysähtyvät tätä pidempiturkkista poikaa rapsuttamaan. Nässusta on ihanaa muiskauttaa lenkittäjällensä kielipusu ja tunkea syliin istumaan. Jos etsit koiraa, joka on Hyvin Seurallinen, taisit löytää etsimäsi. :) Nässun säkäkorkeus on noin 70 cm.

15.5.2011 Lisätty Nässulle uusia kuvia.

30.3.2011 Nässu löydettiin kadulta turkki rastoittuneena ja aivan takkuisena. Parturoinnin jälkeen pojasta kuoriutui iloinen ja onnellinen koira. Nässu on hyvin huomionkipeä ja melko energinen poika – oikea koiramaailman klovni.

Lenkillä Nässu kulkee hieman vetäen, hihnassa kulkemista pitää siis harjoitella. Nässu on hyväntahtoinen, mutta aikamoinen säheltäjä, joten jonkin verran koulutusta poika tulee vaatimaan.

Nässu tulee kohtalaisen hyvin muiden koirien kanssa toimeen. Tulevassa kodissa voisikin olla odottamassa leikkisä narttukoira. Nässu on kastroitu.

Nässu luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna ja loishäädettynä. Lisäksi pojalla on EU-lemmikkipassi josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kulukorvaus 200e.