Papsu

Lisätty sivulle: 2010-11-12

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Papsu
10.1.2011 Papsu oli selvästi hyvin kipeä joten pappa nukutettiin ikiuneen.

Aamuna kauniin talvisen hiljeni sydän kultainen. Taivaan kotiin astui väsynyt papparainen. Papsu säilyt ikuisesti sydämessäni. -Tanja

***

Uros, seniori

2.1.2011 Papsun kokeissa tulehdusarvot oli koholla, lisäksi rauta ja sokeriarvot oli matalat. Myös maksa-arvot olivat alhaiset. Papsulla onkin nyt lääkitykset menossa. Papsu on edelleen laihassa kunnossa. Vaikka ilme on edelleen hyvin apaattinen, herra ottaa vierailijat iloisesti vastaan. Lenkillä Papsu kävelee nätisti ja kiintyy nopeasti taluttajaansa. Herra saattaakin olla enemmän yhden ihmisen koira, muut ihmiset eivät Papsua enää kiinnosta, kun taluttaja on voittanut luottamuksen. Taluttajalta luottamuksen saavuttamiseen ei tarvita kun muutama rapsutus ja pari nakin palaa. :) Papsu kiintyy
niin paljon taluttajaansa että saattaa olla muille jopa hieman mustasukkainen omasta ihmisestään.

Tämä hellyyttävä koirapappa etsii siis hyvää kotia, jossa annetaan runsaasti aikaa luottamaan perheen kaikkiin ihmisiin.

2.12.2010 Papsu on vanhempi, erittäin laihassa kunnossa oleva uroskoira Pärnun tarhalla.

Papsu on tullut tarhalle noin kuukausi sitten. Löydettäessä sillä oli ketjun pätkä pannassa kiinni eli mitä ilmeisemmin herra on elänyt ulkosalla ns. “ketjukoirana”.

Papsu on selvästi elänyt hoidotta ja ruuatta jo pidemmän aikaa. Se on langanlaiha ja turkki on takkuinen ja huonokuntoinen, silti herra suhtautuu ihmisiin tarhalla rauhallisen ystävällisesti. Tällä hetkellä Papsun liikkuminen on vielä kovin väsynyttä ja hidasta mutta selvästi se on jo piristynyt viime kerrasta. Kuukausi sitten Papsu oli vielä niin väsynyt ja apaattinen ettei se meinannut tulla lainkaan kopistaan ulos. Papsun paino ei kuitenkaan ole jostain syystä lähtenyt nousemaan ja tarhalta kerrotaan Papsun menevän tutkimuksiin jotta syy selviäisi.

Papsu tuntuu kiintyvän nopeasti ihmiseen ja lyhyen lenkin jälkeen huomaankin herran liimautuvan tiukasti jalkojeni juureen:) Harjaan varovasti Papsun paikoin “kaljuuntunutta” turkkia ja tähänkin herra suhtautuu nöyrän suopeasti. Harjauksen päätyttyä Papsu kaivautuu varovasti kainalooni ja nauttii siinä läheisyydestä sekä hellästä silittelystä.

Papsun tilannetta seurataan ja sivuille tulee infoa kokeiden tuloksista.

Papsu luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna ja loishäädettynä. Lisäksi herralla on EU-lemmikkipassi josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kulukorvaus 150 euroa.