Papsi

Lisätty sivulle: 2007-01-15

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Papsi
23.3.2017 Papsista on tullut enkelikoira kasvainsairauden vuoksi.

***

12/2005 Papsi sai kodin Tampereelta.

***

Kuulumisia kodista:

27.9.2010 Papsi on ollut erittäin terve koira. Ei ole sairastellut lainkaan. Vieraita miehiä kohtaan on edelleen arka ja varsinkin, jos henkilö haisee alkoholille. Ilmeisesti Papsia on lyönyt mies alkoholin vaikutuksen alaisena pentuna. Papsihan tullessaan meille pelkäsi sanomalehteäkin ja jos vyö oli auki housuissa ja kilisi niin pakeni sängyn alle sekä kulki seiniä pitkin. Nyt siitä ei huomaa muuta kun tämän epäluuloisuuden miesvieraita kohtaan, joka ilmenee lähinnä haukuntana. Meillä on hyvä vahtikoira!

Perheeseemme on myös syntynyt tyttö, joka on nyt 3,5 vuotias ja Papsin kanssa mitä parhaimmat kaverit. Hieman ensin meitä jännitti kuinka perheen lisäyksen kanssa käy, mutta Papsi otti pienen vauvan hyvin vastaan. Papsi on sen verran nuori vielä, että jaksaa touhuta pienen lapsen kanssa.

Parta on alkanut hieman harmaantua ja kesän Papsi viihtyy pihalla aurinkoa ottaen. Välillä punoitti vatsakin kun selällään otti aurinkoa. Ilmojen viiletessä Papsi siirtyy taas oleskelemaan enemmän sisälle. Papsi on ehdottomasti omakotitalokoira eikä soveltuisi kerrostaloon.

6/2006 Hei! Papsi on suorittanut koirakoulun alkeiskurssin kevään aikana arvosanalla 10. Ensimmäiset juoksutkin on ohi kunnialla. Vihdoista viimein voimme myös huoletta jättää Papsin yksin kotiin ilman asunnon uudelleen järjestely vaaraa. (Kuten jo Minna aluksi kirjoitteli uudelleen järjestelytaipumuksesta.) Papsi painaa noin 25 kg ja on matalampi kuin sakemanni huomattavasti. Papsi on kova uimaan ja sitä saakin kieltää tosissaan, jollei sen halua olevan märkä. Tämä taipumus tuli esille jo kevättalvella. Papsi on harvinaisen tervepäinen koira. Jos toinen rähisee niin se pyrkii näyttämään ettei tee pahaa. Monet tuttavamme ovat sitä kehuneet. Papsi on milloin mummun kulta ja milloin kenenkin kamu. Tässä muutama otos juhannustunnelmista. Kesäterveisin Heidi, Make ja Papsi

***

Narttupentu, noin 2-3kk

20.12.2005 Kuulumisia hoitopaikasta: Papsi tuli meille lauantaina kotihoitoon. Oli todella arka ja makoili pentuaitauksen nurkassa kokoajan ympärilleen tutkaillen. Nyt suurin arkuus on tiessään, häntä heiluu lakkaamatta ja viipottaa touhuissa mukana :) Pientä sisustussuunnittelijan virkaa hoitelee, on siirtänyt muutaman tavaran uuteen paikkaan. No eihän ne tavarat niihin paikoille sopineetkaan :) Mitään ei ole tuhonnut, tykkää vaan kanniskella tavaroita. Päivät viettää toistaiseksi pentuaitauksessa, sillä oma vanha narttuni on leikattu ja näin turvaan nartun leporauhan. Papsi on todella kiltti ja suloinen tyttö. Hieman vielä aristelee esim. kiinniottamista, (kun pitäisi saada talutushihna laitettua) mutta eiköhän se pian kaikkoa. Hihnassa kulkee nätisti. Tulee toimeen toisten koirien kanssa ja tykkää lapsista. Omaa kotia odotellen, t:PAPSI ja kotihoitaja minna

KUVAUS: Papsi on noin 2-3kk ikäinen narttupentu, joka odottaa kotia Tallinnan löytöeläintarhalla. Ollut tarhalla samassa kopissa kahden muun saman pentueen pennun kanssa, toinen niistä on Papsin sisko Papu. Papsi ujostelee vielä hieman ihmistä, koska ei tarhalla saa kovin paljon ihmiskontakteja, mutta tulee silti hakemaan huomiota ja antaa silittää itseään ja on kovin kiinnostunut ihmisestä. Energinen pikkuneiti, joka leikkiä töhöttää mielellään muiden pentujen kanssa. Papsista tulee ehkä keskikokoinen aikuisena, ei tarkempaa tietoa rotuyhdistelmistä. Tutustuthan ensin luovutussopimuspohjaamme.