Palli (nyk. Ralli)

Lisätty sivulle: 2009-07-01

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Palli (nyk. Ralli)
27.3.2015 Tänään ikiuneen siirtyi rakas perheenjäsenemme Palli! Palli oli loppuun asti iloinen ja ihmisrakas koira ja saimme pallin kanssa monen monta onnellista vuotta. Eläinlääkärin viimeisimpien arvioiden mukaan Palli oli jo lähes 15 vuotias.

Kuulo oli heikennyt jo lähes olemattomiin, mutta se ei vielä Pallin menoa haitannut. Myös hammasremontilla saimme muutaman lisävuoden. Nyt kuitenkin ikä alkoi painaa ja Pallilla oli myös alkava sydän vika sekä alkava kaihi, joten päätimme luopua ystävästämme ennenkuin hänelle tulee jatkuvia kipuja.

Parempaa koiraa ei olisi voitu saada ja Palli jätti kovan ikävän meidän sekä monien ystäviemme sydämiin.

Kiitoksia rekkurescuelle, kun saimme tarjota kodin lähes 7 vuodeksi tälle maailman ihanimmalle koiralle.

***

22.8.2009 Palli sai kodin Espoosta.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

11.12.2010 Talvi on selkeesti Rallin lempiaikaa ja se ihan riehaantuu aina kun metsässä mennään. Juoksee edes takas ihan hulluna ja välillä ei lumipenkasta näy kun pää:)

3.6.2010 Lisätty Rallille kuva kodista:)

11.9.2009 Ralli tuli uuteen kotiin Espooseen 22.8.2009. Ralli kotiutui oikeastaan samantien ja ottanut uuden kodin ja omistajat täysin omakseen. Rekku rescuen hyvillä ohjeilla onnistuimme välttämään eroahdistuksen kokonaan ja kaikki on mennyt paremmin kuin hyvin. Ralli on luonteeltaan erittäin ihmisrakas ja on mieluiten jommankumman omistajan sylissä tai vieressä. Myös energiaa pienestä taskuraketista löytyy, mutta mistään leluista, palloista tms. Ralli ei ole ollenkaan kiinnostunut. Rallin lempipuuhiin kuuluu tietysti lenkkeily ja kaikki muu uuden perheen kanssa puuhastelu. Mieluiten Ralli tulisi joka paikkaan mukaan, mutta osaa olla hienosti yksinkin eikä ole aiheuttanut mitään tuhoa yksin ollessaan. Ralli ei myöskään juurikaan hauku vaan ihmisten kotiintulon kunniaks alkaa “tanssi” missä häntä vie koko koiraa :D

Myös turkinpesu ja kynsienleikkuu on onnistunut hienosti ja nyt Ralli osaa jo sanat ISTU, ODOTA ja EI TULE (esim. kun lähdetään ovesta ulos). Toisten eläinten kanssa Ralli on tullut myös hyvin toimeen ja kotona kaverina onkin kaksi siperian maaoravaa. Myös hevostallilla Ralli on ollut monesti mukana eikä pelkää hevosia tai vieraita koiria. Ainoan “rähinä” reaktionsa Ralli sai nähdessään kissan :D Ralli on osoittanut monin tavoin kotiutuneensa hyvin ja antaa kyllä kaiken saamansa huomion tuhat kertaisena takaisin =)

***

Kastroitu uros, noin 6v.

7/2009 Palli on arviolta noin 6 vuotias pienikokoinen narttukoira Pärnun tarhalla.