Omppu

Ompusta tuli kissaenkeli 18.8.2020.

***

Lisätty sivulle: 2007-03-14

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Omppu
7/2007 Omppu pääsi Katja-kissan kanssa samaan kotiin Pohjanmaalle.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

23.7.2016 Nykyään Omppu on savolaistunu ja asuu täälä Kuopiossa mutta muuten metkut on samat. Omppu joka mieluiten kuulee itseään kutsuttavan johtajaksi tai nykyään paapaksi on omanarvonsa HYVIN tunteva herrasmies. Vähän on turkkiin tullut jo hopeaa ja ehkä askellus muuttunut vieläkin arvokkaammaksi on jokin asia mikä pysyy. Paappaa kunnioittaa kaikki. Kun paappa tallustaa kupille syömään tai koirankipolle juomaan pysyy muut kunnioittavan välimatkan päässä. Omppu on yhden ihmisen kissa, äitin poika. Ei näyttäydy vieraille vaan piiloutuu saunaan mököttämään. Muutenkin lämpenee hyvin hitaasti uusiin ihmisiin tai eläimiin. Saattaa mennä montakin vuotta ennen kuin Omppu antaa koskea itteänsä. Omppu on myös tarkempi kuin Pekka Pouta konsanaan. Talvella ei mene kantamallakaan pihalle. Kevään tietää siitä kun paappa käväiseen kunniakierroksen parvekkeella. Kesän hetken loikoilusta ulkoilmassa. Äärimmäisen pitkävihainen. Taannoinen lääkärireissu tuotti 1,5vkon mökötyksen, äitillekin! Ei saanut koskea ei katsoa. Muutaman kerran jopa puraisi ikenillään (osa hampaista jo lääkärinroskiksessa) Aina kuitenkin sielä missä minäkin. Vessassa käynnit jaetaan, suihkut, nukutaan vierekkäin ja ruoat tehdään ja syödään yhdessä. Ompun turkki on kasteltu moneen kertaan elämänmatkalla kyynelillä. Välillä ilon ja välillä surun. Perhe on vuosien varrella muuttunut. Osa on jo lähtenyt autuaimmille hiirestysmaille ja uusia on tullut. Nyt Ompun hallinnoitava perhe koostuu äitin lisäksi, siskosta, viidestä veljestä ja koiraveljestä sekä kahdesta ihmissiskosta joista vanhempi on Ompulle rakas ja toisinpäin. Ompun karvaisia sisaruksia yhdistää rescue tausta. Mun sydän sykkii niille joita muut hyljeksii. Omppu ja koko perhe kiittää teitä suuresta persoonasta ja mahtavasta työstä jota te väsymättä teette! Toivottavasti me jaetaan Ompun kanssa vielä monta karvanlähtöä!

***

Uros, noin 3 v (keväällä 2007) Helsingissä.

Super sosiaalinen Omppu kissa etsiin omaa kotia. Omppu on aiemmin ollut kotikissa mutta oli joutunut kadulle.

12.4.2007 Tämä kissa on rauhallinen, sosiaalinen ja kaunis. Ei hötkyile turhia kuitenkin uteliaana haluaa kaiken nähdä. Pitää lajitoverin seurasta ja tietysti ihmisistä, viihtyy siellä missä tapahtuu. Haluaa ehdottomasti nukkua ihmisen vieressä.

Toiveena olisi sellainen oma koti jossa olisi lajitoverin seuraa tosin rauhallisuutensa vuoksi ehkäpä ei ihan railakasta pentuseuraa. Koirallinenkin perhe voisi tulla kysymykseen, jos koira on myös rauhallinen joka antaisi tilaa Ompulle. Ompun turkki on pehmeä, tiheä ja pitkähköä joten kaipaa säänöllistä hoitoa.

Omar saapui 03.04.07 kotihoitoon. Ensitöikseen Omar jutteli omiaan heti kopasta ulos tultuaan eli puhelias kisuli on.Omar todentotta on supersosiaalinen, yhden ainokaisen yön vietti eristyksissä.Omaria ei siis voinut vähempi kiinnostaa vaikka kolmenkopla” sihisi ja sähisi,herra vain tuntui miettivän et juu juu nähty ja kuultu :) koirien suhteen on varovainen mutta liian lähelle tullessaan saivat ensipäivänä nenilleen nyt tätä kirjoittaessani on toki jo koirien kanssa, mutta ylimmäisiä ystäviä ei kuitenkaan.

Omarin karva on hiukan vielä nuhruisen oloinen mutta ajan kanssa varmasti korjaantuu. Omarilla on siis pehmeä ja hiukan pidempi karva joten vaatii jatkossa huoltoa. T. anne&lauma

KULUKORVAUS leikatusta aikuisesta kissasta on 100€ ja leikkaamattomasta pennusta 90€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös fel- ja fiv -testit. Kissalla on oma virallinen eu-passi josta toimenpiteet käyvät ilmi.