Omena

Lisätty sivulle: 2015-03-25

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Omena
22.11.2016 Ompusta tuli enkelikissa sairauden vuoksi.

***

14.4.2015 Omppu ja Kaneli saivat yhteisen kodin Helsingistä.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

3.9.2016 Tytöt on asunut meillä nyt noin puolitoista vuotta. Alkuvuodesta rasitti putkiremontti, jonka takia jouduimme muuttamaan muutaman kerran, mutta siitä selvittiin ja tytöt tunnisti oman kodin heti kun tänne takaisin pääsivät. Hyvitykseksi muutoista tytöt saivat uuden kiipeilypuun ja tilavamman vessan, joista ollaan otettu kaikki irti. Omppu on se joka päättä, paljonko Kaneli saa hölmöillä ja kyytiä tulee, jos Kanelin riehuminen menee liian hulluksi. Kaneli on meidän sylikissa. Tosin sylissä pitää olla viltti, jonka alle voi mennä, muuten sylissä ei viihdytä. Yöllä tytöt ottaa (120 senttisestä) sängystä oman tilansa ja nukkuvat meidän välissä jalkopäässä… Jos sinne ei mahdu kummatkin vierekkäin, Kaneli tulee nukkumaan joko selän tai vatsan päälle. Hyvin siis on mennyt ja toivottavasti menee jatkossakin.

26.4.2015 Meillä on mennyt Omenan ja Kanelin kanssa tosi kivasti. Alkuhämmennyksen jälkeen tytöt on kotiutunut hyvin ja ne on kohta niin pilalle lellittyjä kun vaan voi olla. Niin meidän puolesta kuin kaikkien jotka kissoja on tullut katsomaan. Kaneli tykkää hirveästi katsella parvekkeen pöydältä pihalle ja nukkua meidän jalkopäässä. Omena taas tykkää oleilla suihkun lattialla ja banaanilaatikossa, joka joskus jäi muutossa meille. Uusi kiipeilypuu on ollut suuri menestys ja välillä tulee tappelua siitä, kumpi saa olla korkeimmalla tasanteella… Usein sinne kuitenkin mahdutaan ihan kahdestaankin. Leluja kissoilla on enemmän kuin itselläni koskaan oli pienenä ja kun ne on “saalistettu” pitää ne viedä joko meidän sänkyyn tai vessaan.

***

Leikattu naaras, noin 9 v. Kotihoidossa Helsingissä.

25.3.2015 Omena “Omppu” ja Kaneli ovat paperittomia ragdoll-tyttöjä, jotka joutuvat etsimään uutta kotia perheessä puhjenneen allergian takia. Omppu on kiltti, leikkisä ja seurallinen kissa. Parivaljakko muuttaisi mielellään yhteiseen kotiin.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.