Olly (nyk. Onni)

Lisätty sivulle: 2007-01-15

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Olly (nyk. Onni)
2011/ alkuvuosi Onnista tuli koiraenkeli.

Onni menehtyi yllättäen, ilmeisesti syötyään kohtalokkaasti rotanmyrkkyä. Lisätty kuva Onnista edelliseltä kesältä.

***

2.3.2007 Onni sai uuden kodin Alastarolta.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

4.3.2009 Juhlimme Onnin nimpparit ja 3-v synttärit viikonloppuna. Valokuviakin Onnista olis 4 cd-levyllistä toivottavasti joskus saan tännekkin muutaman laitettua :P Onni on edelleen sama hippiaikakauden koira :D Touhuu mitä haluu ku saa olla muiden koirakavereiden kanssa vapaana pihalla mutta sitten ku aletaan taas tositoimiin niin vaihdetaan vapaalta työhön niin sanotusti :) Onni on pysynyt terveenä lukuunottamatta korvan liimausta joka tuli kun Onni yritti lähemmin tutustua vihaseen mäyrään sienireissulla (pöhkö koira) :) Muuten kaikki on ihan ok ja vaikka ketään ei saa arvostella niin kiitos kun olen saanut näin tottelevaisen koiran :) T. Onni ja Marko

12.3.2007 Terveisiä täältä Alastaron korvesta =) Onnilla menee lujaa ja meininki on valtava. Vähän jännitin miten Onni suhtautuu uuteen ympäristöön ja ihmisiin mutta on mennyt aivan loistavasti! Onnista sanottiin kun hain sen että on kaikki ruokainen. No on todella kaikki maistuu (laajakaistamodeemi, kaukosäätimet, näkkileipä+paketti jne…) Eli Onni on aivan loistotyyppi!! =) Ja ei vedä narussa. Ai niin eihän me käytetä narua, Onni pysyy yksin ollessaan hyvin omalla pihalla vaikka alkuun pelkäsinkin sen tuntemattoman hiihtäjän puolesta mutta ei syytä huoleen. Onni ilmoitti kuka vartioi kyseistä seutukuntaa ja koska latu menee noin 100m päästä pihasta ei Onni vaivautunut perään lähtemään :P Onnilla on tässä ympäristössä lääniä juosta vaikka kuinka haluaa, mutta ei ole ikinä vielä lähtenyt 50 metriä kauemmas edes lenkillä vaan odottaa kunnes ollaan taas sopivissa rajoissa ettei välimatka kasva liian pitkäksi.

Ja jos joku epäilee etteikö Onnissa olisi oikeaa noutajaverta voi tulla itse katsomaan. Jopa leivinuunin halot ovat vain “pikkupurtavaa” jotka Onni itse (ikävä kyllä) noutaa halkoliiteristä :D Mutta hauskaa meillä on ollut varsinkin kun Onni saa hepulikohtauksen. Silloin on vain taivas rajana kun mennä vihelletään minne sattuu! Onneksi opetus on hieman edes purrut ja TÄNNE käskyllä Onni pala ruotuun (vaikka annan sen hullutella aika usein) koska pitäähän sitä hauskaakin olla =) Jonain päivänä lähetään Onnin kanssa metsään grillaamaan makkaraa nuotiolla ja ehkä myös yövymme siellä. Hyvää ja hauskaa kevään jatkoa kaikille!! T. Marko ja Onni

***

Uros, noin 1v.

22.2.2007 Onni etsii kiireellä omaa kotia.

13.2.2007 Onnin omistaja ilmoitti, että hän ei halua käyttää Onniin yhtään aikaa eikä rahaa ja että Onnilla on tasan viikko elinaikaa. Onni ei ole missään tapauksessa ongelmakoira, vaan sen koulutus on täysin retuperällä. Onni on pentumainen höselö, osaavissa käsissä sen tulevaisuus saadaan vielä pelastettua.

21.1.2007 Onni on nyt 10kk:n ikäinen ja etsii uutta kotia, koska omistajalla ei ole aikaa kouluttaa sitä. Onni on murrosikäinen ja tarvitsee johdonmukaisen kasvatuksen. Onni tarvitsee omistajan, joka käy sen kanssa tottelevaisuuskoulutuksessa ja harrastaa esim. hakua tai jäljestystä. Sohvaperunaksi Onnista ei ole.

***

10.12.2006 Olly sai kodin Tampereelta.

***

Uros, noin 8kk

1.12.2006 Olly tuli kotihoitoon Tampereelle. Olly on energinen poika ja leikki heti ensimmäisenä iltana kovasti kotihoitopaikan nartun kanssa.

27.11.2006 Olly on noin 8kk ikäinen uros. Olly vetää lenkillä melkoisesti ja nuorimies tarvitseekin koulutusta ja opastusta, joten Ollyn uudessa kodissa täytyy olla koirakokemusta jo ennestään. Olly on löydetty 29.10 ja odottaa nyt uutta omistajaa Tallinnan Loomade Hoiupaikissa. Olly on rokotusten puolesta jo valmis tulemaan Suomeen.