Nuka

Lisätty sivulle: 2016-03-19

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Nuka
11.05.2016 Nukasta tuli koiraenkeli arvaamattoman käytöksen vuoksi.

***

Narttukoira, 4 v. steriloidaan

09.04.2016 Nukalle lisätty video! Nuka nauttii metsässä juoksemisesta ja on kepeistä kovin innoissaan. Rauhallisessa metsässä ulkoillessa Nuka tottelee hienosti ja pysyy koko ajan lähellä.

04.04.2016 Kuulumisia kotihoidosta: Nuka on nyt ollut meillä muutaman viikon ja on kotiutunut mainiosti. Ainoa ongelma on, että Nuka ei tule toimeen meidän oman leikatun uroksemme kanssa ja koirat on pidettävä erillään. Nuka on nopea oppimaan ja kovin miellyttämisenhaluinen. Nuka antaa myös nätisti käsitellä itseään, harjaukset ja pesut sujuvat ongelmitta. Kynsien leikkuu ei ole neidin lempipuuhaa, mutta sekin onnistuu. Parasta Nukan mielestä on spurtit lumihangessa ja pikkuhiljaa Nukasta on kuoriutunut myös leikkisä puoli esiin. Nuka hyppii mielellään kenguruloikkia metsässä keppien perässä. Kotona paras paikka on rötköttää sohvalla, mieluiten ihan kyljessä kiinni. Nuka tykkää muutenkin touhuta kaikessa mukana. Vieraat ihmiset Nuka toivottaa tervetulleeksi haukulla ja rähinällä, mutta kun Nuka pääsee lähemmin tutustumaan ja toteamaan tulijan vaarattomaksi, rähinä laantuu. Remmissä Nuka kulkee todella nätisti. Ainoastaan toiset koirat ja ne autot saattavat saada Nukan vetämään ja haukkumaan. Tästä syystä paras ja stressittömin koti Nukalle sijaitsisi rauhallisella alueella.

20.03.2016 Nukalla olisi kiire löytää oma koti, sillä tyttö ei hyväksy hoitopaikan leikattua urosta yrityksistä huolimatta ja elämä hoitokodissa on nyt erittäin hankalaa.

19.03.2016 Nuka on puhdas saksanpaimenkoira joka siirtyi yhdistykselle uutta kotia etsimään. Nuka on hieman epäileväinen alussa uusien ihmisten kanssa mutta parin namipalan jälkeen ollaan ihan kavereita. Luottavaisesti lähtee uusien ihmisten mukaan ja automatka hoitopaikkaan sujui ongelmitta, autoilu on tälle tytölle ihan tuttua puuhaa. Hihnakävely sujuu hyvin, ottaa kontaktia helposti ja nopeastikin kuuntelee uutta ihmistä remmin päässä. Ohitettavat koirat rähisee tiukalla narttumaisuudella jolloin kontakti hetkeksi herpaantuu, mutta tämä on varmasti vielä koulutuksella korjattavissa. Nukalle haetaan kotia ainoana koirana omakotitalosta, rauhalliselta asuinalueelta. Ei kissojen kaveriksi eikä lapsiperheeseen. Tulevalta kodilta odotetaan kokemusta saksanpaimenkoirista tai muista palveluskoiraroduista, tarvitsee ihmisen jolla on aikaa perehtyä Nukan kouluttamiseen. Nuka on kotihoidossa Nurmijärvellä johon tyttöä voi sovitusti mennä tapaamaan.

KULUKORVAUS leikatusta narttukoirasta on 300 €. Kulukorvauksella koira on saanut rabies- ja viitosrokotuksen (parvo, penikkatauti, tarttuva maksatulehdus, kennelyskä ja leptospiroosi) ja on madotettu vähintään kertaalleen. Se on tunnistemerkitty ja siru on rekisteröity Turvasiru.fi- palveluun. Koira on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.