Nöpö

Lisätty sivulle: 2017-03-08

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Nöpö
20.3.2017 Nöpöstä tuli kissaenkeli sairauden vuoksi.

Nöpön reipas luonne säilyi alusta loppuun vaikka se oli kokenut paljon. Nöpö hurmasi kaikki jotka sen näki.

***

Leikattu naaras, noin 1 v

8.3.2017 Nöpö on utelias, rohkea, seurallinen, leikkisä ja todella vilkas nuori neiti. Nöpö tykkää ihmisistä, kissoista, koirista, silityksestä ja kanssakäymisestä. Nöpö ei juurikaan tykkää syliin nostamisesta tai hoitotoimenpiteistä. Tulevan kodin pitääkin jatkaa Nöpön käsittelyyn totuttamista. Nöpö nauttii leikkimisestä ja painileikeistä suunnattomasti, mutta se ei aina tiedä, missä muiden rajat menevät ja saattaa purra ja raapia liian lujaa vahingossa. Kotihoitopaikan vanhempi kissa onkin välillä ollut helisemässä Nöpön kanssa. Silloin kun Nöpö ei ole tiputtelemassa tavaroita, se nukkuu jossain pienellä, sievällä kerällä kaikessa rauhassa.

Heti hoitoon tullessa oli selvää, että Nöpö ei ole aivan tavanomainen kissa. Eläinlääkärin arvion mukaan Nöpö on mahdollisesti kääpiökasvuinen, sen etujalat ovat kasvaneet hieman kieroon ja sillä on lieviä neurologisia ongelmia, joista näkyvimmät ovat silmien ajoittainen liikehdintä ja hieman kömpelömpi meno. Vaikka silmät ovat muutoinkin pienet ja painuneet, Nöpö näkee normaalisti eikä sen poikkeavuudet tunnu ainakaan tällä hetkellä vaikuttavan elämänlaatuun millään tavalla. Eläinlääkärinkin sanoin: Nöpö on erittäin tyytyväisen oloinen kissa ja ihan mahtava tyyppi! Nöpön emo on todennäköisesti saanut tiineyden aikana jonkin tartuntataudin, jonka seurauksena pennut ovat sairastuneet. Nöpöltä jouduttiin myös poistamaan molemmat yläkulmahampaat, sillä ne olivat katkenneet.

Nöpö etsii kotia, jossa on ainakin yksi nuori ja vauhdikas kissakaveri, joka tykkää myös rajuista leikeistä. Nöpö ei sovi perheeseen, jossa on pieniä lapsia. Nöpön tulevalla kodilla tulee olla aiempaa kissakokemusta ja tietoisuutta siitä, mitä erityiskissan kanssa eläminen vaatii. Nöpö saapui yhdistyksen kotihoitopaikkaan Kiteeltä, missä se oli asunut isossa kissalaumassa.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 130 €. Kulukorvauksella kissa on saanut kolmoisrokotuksen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja se on vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.