Noomi

Lisätty sivulle: 2012-03-16

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Noomi
30.1.2015 Noomista tuli kissaenkeli terveysongelmien vuoksi.

***

14.11.2012 Noomi muutti omaan kotiin Turkuun.

Kuulumisia omasta kodista:

3.12.2012 Heippa! Tässä pari kuvaa Noomista. Kaikki on sujunut hyvin viimeisten viikkojen aikana :) Aikamoinen sylikissa Noomi kyllä on, rakastaa rapsuttelua ja on jo tottunut jokapaiväiseen harjaukseenkin.

***

Leikattu naaras, noin 2-3v.(marraskuussa 2012), Nurmijärvellä

4.11.2012 Noomi etsii kiireellä uutta kotia, jossa ei olisi muita aikuisia kissoja. Ehkä pentukissan kanssa ja koiran kanssa eläminen sujuu.

Noomi on maailman ihanin kissa ja sen takia meidän on vaikea luopua siitä. Mutta yhteiselo talon muiden aikuisten kissojen kanssa ei onnistu ja Noomin parasta ajatellen on etsittävä uusi koti. Noomi on hyvin helppo kissa, rakastaa seurustelua ja tykkää katsoa telkkaria sylissä kehräten. Yksinään Noomi ei juuri leiki, mutta huiskan perässä juoksee vaikka kuinka kauan.

Noomilla on myös hauska kommunikointitapa. Tämä tyttö ei ole maukunut koskaan meillä ollessaan, mutta ilmoittaa ruoka-ajasta sanomalla “purr”. Noomin ikä on arviolta 2-3-vuotta.

Noomi on tosi ihana kissa ja meillä meni kesä tosi hyvin. Nyt on vaan tullut ongelmia… Noomi pelkää meidän Ragdolleja jostain syystä. En tiedä, mitä tapahtui, mutta yhtäkkiä niiden välit tulehtuivat ja toinen Ragdolleista käy antamassa Noomille nenille. Noomi murisee ja sähisee heti, kun näkee vilauksenkin näistä.

Meidän Mallown kanssa niillä menee hyvin. Ne leikkii ja painii päivittäin. Mallow on pentu ja jäi meille yhdestä hoitokatraasta. Koiran kans menee myös hyvin. Alkuun Noomi vähän epäili, että onkohan tuo ok, mut nyt ei ole ongelmia.

Noomi stressaa tällä hetkellä todella paljon tästä asumisjärjestelystä ja uusi koti olisi hyvä löytyä pian.

Kodinvaihtajan kulukorvaus suoraan nykyisestä kodista uuteen kotiin 60 €.
Uusi omistaja tekee kissasta luovutussopimukset Rekku Rescue ry:n kanssa.

***

21.6.2012 Noomi sai kodin Nurmijärveltä.

***

Kuulumisia omasta kodista:

23.6.2012 Noomi kotiutui hyvin heti samana iltana kun haettiin se. Se on aivan ihana kissa! Kova juttelemaan ja tulee viereen sohvalle kehräilemään.

On syönyt hyvin ja ollut muutenkin hyvävointinen. Noomi on nähnyt meidän kissat portin läpi, mutta näyttää vähän pelkäävän niitä, joten mennään pitkän kaavan mukaan ja Noomi saa olla eri huoneessa, kunnes rohkaistuu ja käy tutustumassa niihin. Omat kissat haluaisi tehdä heti tuttavuutta ja ne on tosi sopeutuvaisia, että niiden osalta ei luulisi tulevan ongelmaa.

Hyvää juhannusta! t. Anne, Ismo ja Noomi

***

Leikattu naaras

3.6.2012 Noomille tehtiin uusintatestit ja ne näyttivät negatiivista. Noomin varaus ensimmäiseen kotiin pysyy voimassa.

20.5.2012 Noomin varaus peruuntui, koska Noomin sterilaation yhteydessä havaittiin Noomilla märkäkohtu. Noomi sai lääkityksen ja pelastui viime hetkellä, niin eläinlääkäri sanoi. Noomin FIV ja FeLV testit näyttivät mahdollisesti positiivista lääkityksen ja hiljakkoin olleen tulehduksen vuoksi, mutta emme halua ottaa riskiä, että Noomi tartuttaisi mitään Suomessa odottamassa olleille uuden kodin kissoille. Siksi Noomi jää odottamaan vielä, jos löytyisi koti, joka halausi Noomin ainoaksi lemmikikseen. Noomista otetaan testit vielä uudestaan ennen sen Suomeen lähtöä.

17.3.2012 Noomi on puolipitkäkarvainen, noin 2-3 vuotias tyttökissa Kohtla-Järven tarhalla. Noomi on tuotu kotoa tarhalle, kun Noomin omistaja on kuollut. Noomi asusteli pitkän aikaa entisen kotinsa lähistöllä ja asui rappukäytävässä. Noomi oli jäänyt hoitamatta, mutta nyt yritetään Noomi ja Noomin turkki saada kuntoon. Noomi on hyvin rauhallinen ja ystävällinen kotikissa. Se osaa myös leikkiä. Noomi tulee hyvin toimeen ihmisten kanssa, ja myös muiden kissojen kanssa. Noomi antaa kiltisti harjata turkkiaan. Noomi on tullut tarhalle 1.3.2012. Tarhalla ei ole paljon tiloja pitää kissoja, joten Noomillakin alkaa olla kiire löytää se ikioma koti.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV-testit. Kissalla on oma virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.