Nöcö

Lisätty sivulle: 2012-06-14

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Nöcö
Nöcöstä tuli kissaenkeli 19.11.2022. 
***
4.8.2012 Nöcö sai kodin Helsingistä toisen kissan kaverina.

Kuulumisia kodista:

5.8.2012 No niin Nöcö tuli kotiin eilen. Kaikki on mennyt Nöcöllä hyvin. Näyttää olevan todella kiltti ja oppivainen pieni kissa. Vanhempi kissa vielä sulattelee Nöcön saapumista.

Todella isot kiitokset teille kaikille. Teitte valtavan työn, jotta Nöcön tuleminen oli edes mahdollista. Kotihoitaja on tehnyt todella hienoa työtä. Nöcö löysi heti itse vessan, ruokakupit ja lelut. Kovasti Nöcö puskee ja kehrää. Tietysti isot kiitokset myös hovikuljettaja Katariinalle Nöcön kuljetuksesta! Terveisin Nöcön ylpeä omistaja Niina ja muu perhe.

***

Naaraspentu, noin 3kk (kesäkuussa 2012)

2.7.2012 Nöcö siirtyi Tallinnaan hoitokotiin.

14.6.2012 Nöcö tyttökissan pentu Kohtla-Järven tarhalla.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 120€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpennulle on myös tehty sienitesti. Kissanpennulla on virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissanpentu on virkaeläinlääkärin tarkastama, ja se tuodaan Suomeen Eviran vaatimuksia noudattaen. Rekku Rescue järjestää kissan kuljetuksen Suomeen. Kissanpentu luovutetaan uudelle omistajalleen Suomessa.