Nippa (nyk. Netta)

Lisätty sivulle: 2010-08-26

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Nippa (nyk. Netta)
4.5.2012 Netta menehtyi äkillisen sairauskohtauksen johdosta.

***

19.3.2011 Netta sai kodin helmikuussa.

***

Narttukoira, noin 8kk

11.1.2011 Nippa jonka nimi muuttui Netaksi siirtyi kotihoitoon Mouhijärvelle, Sastamalaan. Kotihoitajan kertomaa:

Netta ujostelee vieraita ihmisiä aluksi, mutta lempeillä sanoilla ja nakin voimalla neidin luottamuksen saa pian voitettua ja se tulee tutustumaan. Sen jälkeen ujostelut voikin unohtaa ja Netta leimautuu ihmiseensä nopeasti. Tämä aiheuttaa sitten yksinolo ongelmia haukkumisen muodossa, mutta rutiineillä ja harjoittelulla Nettakin oppii olemaan kotona rauhassa. Netta ei kuitenkaan yksin ollessaan ole tuhonnut mitään, kunhan saatavilla on sallittavaa pureskeltavaa.

Netta on pienestä koostaan huolimatta aktiivinen nuori, joten se kaipaa ehdottomasti tekemistä ja kouluttamista. Toisen koiran kanssa se osaa leikkiä nätisti, mutta ruuastaan ja omasta paikastaan se on tarkka ja näyttää sen muillekin koirille.

Netan ihanne koti olisi omakotitalossa toisen leikkisän kaverin kanssa. Pienten lasten perheeseen Netasta ei ole. Kissojen kanssa se tulee toimeen kun kissat antavat Netan olla rauhassa.

***

28.12.2010 Nippa etsii uutta kotia perheen yllättäen muuttuneen elämäntilanteen vuoksi, ja tällä hetkellä aikaa ei riitä tarpeeksi nuorelle koiralle.

Nippa on energinen ja touhukas pentu, joka etsii kotia perheestä, josta löytyy toinen koira, koska yksinolo tuottaa sille kovasti vaikeuksia. Nipan uuden kodin olisi hyvä olla omakotitalossa, koska se saattaa haukkua yksinjäädessään.

26.8.2010 Nippa on löydetty 16.6 ja toimitettu Kohtla-Järven koiratarhalle. Pentueessa oli viisi pentua, mutta muut saivat kodit Virosta. Nippa on edelleen jäljellä ja odottaa omaa perhettä. Nippasta kasvanee keskikokoinen, tytöllä on ikää nyt 3 kuukautta. Nippa etsii kotia, jossa koiran kanssa touhutaan ja harrastellaan, Nippa ei ole sohvaperuna-ainesta.

Nippa luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna ja loishäädettynä. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Uusi omistaja noutaa Nippan Tallinnasta. Kulukorvaus Nippasta on 200 euroa.