Nino / Ninuska

Lisätty sivulle: 2007-01-14

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Nino / Ninuska
8/2005 Ninuskasta tuli enkelikoira

***

11/2004 Ninuska pääsi Vaasaan omaan kotiin Yasha-pennun kaveriksi

***

Kuulumisia kodista:

2/2005 Meillä on kaikki sujunut tosi hyvin. Nino tottelee meitä reippaasti, metsässä hän saa kävella vapaasti koska hän ei koskaan lähde omille teille, pysyy aina vierellä. Yasha on kovin aktiivinen pentu ja on aina kiinni ulkona, jos emme pellolla treenaa eri peruskäskyja. Me lähdemme tässä kohta “pentukouluun”. Nino vahtii vielä ruokaansa, mutta antaa Yashan syöda sitten kun itse on valmis. Nino ei oikein koiranleluista välitä mutta tyttäreni karvaleluja hän kuskaa koiransänkyyn. Yashan parhaat lelut ovat palloja jotka piipittää. Iltasin kun on nukkumaanmenoaika ne hakevat kummatkin leluja sänkyyn ja menevät maate vierekkäin.

Meille on tullut myös Vaasan Kissakodista pieni valkoinen Jasper pentu, hänkin änkee koirien viereen nukkumaan. Nino ja Yasha on kummatkin oppineet nauttimaan hampaitten harjaamisesta, ne tietävät että aina sen jälkeen tulee turkin hoitoa ja iltalenkki. Pikku hiljaa ne ovat tottuneet olemaan pari tuntia yksin kotona. Nino parka luuli että kun me lähdimme ovesta ulos, niin me emme enää tule takaisin ja ulvominen alkoi. Vuokrasimme sitruunakaulapannat viikon ajan ja ulvominen on tyystin loppu. Nino tietää nyt että emänta aina tulee takaisin. Se on ollut ainoa “ongelma” ja sekin on selvitetty, saimme hienon koiran. Kiitos!

Narttukoira

KUVAUS: Ninuska oli tarhalle tuotaessa nuori, elämäniloinen neito. Sen jalka oli pahassa kunnossa. Ninuska vietiin Virossa kotihoitoon ja sen jalkaa yritettiin hoitaa. Ninuska ei koko aikana käyttänyt jalkaansa, epäilivät synnynnäistä vikaa. Lopulta jalka oli kokonaan amputoitava.