Nikita

Lisätty sivulle: 2007-03-28

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Nikita
10/2009 Nikita lähti koiraenkeliksi Nikitalle tuli erittäin paha kohtutulehdus.

***

6.6.2009 Nikita sai kodin Helsingistä

***

12.4.2009 Nikita hakee uutta kotia. Koiraa ei luovuteta ensimmäiseksi koiraksi. Tulevassa kodissa tulee olla kokemusta tämän tyyppisestä koirasta. Nikita ei ole tottunut pieniin lapsiin eikä juuri toisiin koiriinkaan. Koira haukkuu autoja, mopoja ja polkupyöriä. Kissaan tottunut, joskin jahtaa niitä. Nikita kaipaa kotia mielellään maalta ja ainoana koirana.

Kulukorvaus 60€.

***

13.4.2007 Nikita sai kodin Lapeenrannasta

***

Narttukoira, noin 2v.

9.4.2007 Kuulumisia kotihoidosta: Nikita saapui eilen illalla meille kotihoitoon. Vaikuttaa hyväntuuliselta tytöltä, joka nauttii rapsutuksista ja yrittää hypätä välillä syliinkin niitä hakemaan :) Automatka satamasta meni hyvin, tyttö tuntui pitävän matkustamisesta. Suihku ei ollut mukava kokemus, mutta sujui alkuvaikeuksien jälkeen hyvin. Satunnaista koheltamista lukuun ottamatta Nikita vaikuttaa melko rauhalliselta tytöltä. Välillä touhuaa nappuloilla täytetyn pallon kanssa ja siinä sivussa käy aina nuolaisemassa hoitotädin naaman märäksi. Nikita on miellyttävä ulkoilutettava, kulkee hihnassa hienosti juuri lainkaan vetämättä. Nikitalla on korkeutta n.56cm ja painoa 23kg.

8.4.2007 Nikita tuli kotihoitoon.

1.4.2007 Nikita yllätti minut reippaasti, valokuvat todellakin valehtelevat! Nikita on edelleenkin karanteenissa, mutta pääsin tutustumaan häneen tarkemmin.
Ensimmäinen mielikuva tytöstä oli “onpa se pieni”. Nikita on todellakin vain 50-55cm korkea, ja aivan liian laiha. Nikita otti meidät ystävällisesti vastaan ja hyppi ja tervehti innoissaan. En saata uskoa että tyttö olisi kahta vuotta, kuten se on arvioitu. Ehkäpä korkeintaan vuoden, muutamaa kuukautta vaillekin?

28.3.2007: Nikita, reg nro 5114, on noin 2 vuoden ikäinen rottweilersekoitus narttu Tallinnan Loomade Hoiupaikissa, jonne se on tullut 12.3.

Nikita on ihmisiä kohtaan ystävällinen, mutta toiset koirat eivät ole Nikitan mieleen. Haistelemaan tullut uros sai ihasteltavakseen tytön täyden hammasrivistön. Nikita osaa kulkea hihnassa kauniisti, lainkaan vetämättä. Juoksuaitauksessa tyttö pääsi hieman leikkimisenkin makuun. Nikitalla on ollut hieman vatsa löysällä, joten tytön terveydentilaa on tarkkailtu tavallista enemmän. Lisätietoja myöhemmin.

Nikita etsii koirakokemusta omaavaa kotia, jossa ei ole muita koiria. Ensimmäiseksi koiraksi Nikitaa ei luovuteta.

Nikitan tuleva omistaja hakee tytön Tallinnasta yhdistyksen avustuksella. Kulukorvaus Nikitasta on 100 €. Nikita on valmis matkaamaan uuteen kotiinsa alkaen 2.4.