Nik

Lisätty sivulle: 2010-11-22

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Nik
1.6.2012 Nik kuoli äkillisesti sydänkohtaukseen.

Hyvää matkaa Nikille sateenkaarisillalle.

***

18.2.2011 Nik ja Misu saivat yhteisen kodin Inkoosta

***

Kuulumisia kodista:

1.4.2011 Täällä meillä on hauska yhdessä. Miisusta tuli melkein jo sylikissa, ainakin aamulla ennen nuosemista hänkin tulee sänkyyn. Pikkuhilja laitetaan parveke kuntoon ja molemmat tykkää olla siellä. Nik on aina kaikissa touhuissa mukaana. Tosi ihanat kissat ja olen iloinen että otin molemmat. On aina illalla ihana katsoa kun ne menevät nukkumaan yhdessä. terviesiä Steffi, Miisu & Nik

***

Leikattu uros, noin 3v. (syksyllä 2010), kotihoidossa Helsingissä

18.1.2011 Kotihoitajan kertomaa: Nik pitää ihmisistä ja seuraa mukana kodin touhuissa, pyykkiajan koittaessa se on heti istumassa pesukoneessa ja takuukaveri keittiössä. Ovellekin se tulee aina vastaan. Poitsu tulee myös toisten kissojen kanssa hyvin juttuun vaikka kissaseura ei niin tärkeää tunnu
olevankaan.

Tyttökaveri Miisu menee Nikin viereen nukkumaan lähes joka yö, mutta päivisin ne eivät yhdessä juuri hengaile. Nik lähtisi uuteen kotiin mielellään Miisun kanssa mutta sopii myös ainoaksi kissaksi. Johtuisiko Nikin koosta ja silloin kun se innostuu vauhti on niin kova, että muut kissat ovat aika kauhuissaan joutuessaan sen takaa-ajoleikin kohteeksi. Ehkä samankokoinen rohkea Painikaveri olisi sille sopivaa kissakaveriainesta tulevassa kodissa.

Ruokakupilla Nik väistää ja pitääkin vahtia etteivät ahneemmat syö sen ruokia. Muuten ruoasta Nik tietää että ihan kaikkea sotkua ei kissan kuulu syödä mitä tarjotellaan mutta listaan on kertynyt ihan mukavasti käypiä sapuskoita, uunissa paistettu seiti on viimeisin herkuksi havaittu. Entisen kodin raksumerkki on hyväksi todettu edelleen. Nik syö mieluummin pieniä aterioita päivän mittaan kuin paljon kerrallaan ja alkuun taisi olla ikäväkin omaa isäntää kun ei ruoka oikein maistunut.

Nik tulee aina itse syliin köllöttelemään ja lipsuttelee kielellään naamaa ja kaulaa ja käsiä. Vieraatkin käydään katsomassa heti ovella ja nuuskitaan samantien. Nik on jotenkin helppo mieltää juuri miehen kissaksi kokonsa ja koiramaisuutensa vuoksi, ja onhan se vähän pelottavakin kun ojentautuu nuuskuttelemaan koko pituudessaan. Ja on se kerran tai pari näyttänyt osaavansa olla myös kiukkuinen, luultavasti hitaan ja huonon ruokatarjoilun takia, mutta ehkä siltikin arkajaloille eikä pienten lasten perheeseen ole se sopivin kissa.

Muuten sillä on samat kollin metkut mielessä kuin ennenkin eli ovesta olisi mukava livistellä ja osaa tietysti avata myös itse oven kahvassa roikkumalla. Kaikesta tästä huolimatta ison kissan karun kuoren alla taitaa olla kuitenkin aika herkkätunteinen poika. Nikillä oli alussa silmätulehdus ja se antoi hyvin laittaa siihen voidetta. Vessatavat on poitsulla hyvin hallussa. Lisää kuvia tulossa.

***

Leikattu uros, noin 2-3v.

29.11.2010 Nikin ja Miisun omistajan kuoleman johdosta kissat tarvitsisivat pikaisesti kodin.

22.11.2010 Nik ja Miisu joutuvat etsimään uutta kotia omistajan sairastuttua vakavasti.

Pari-kolme vuotiaat, NIK ja MIISU- toinen toisessa kiinni kuin paita ja
peppu. NIK on sellainen koiramainen, superystävällinen ihana iso nalle, Miisu hänen uskollinen kainalokapistus, ujo mutta hyvin kiltti kisu. Leikkivät ja nukkuvat yhdessä, missä on Nik, siellä myös Miisu.