Niitti

Lisätty sivulle: 2010-11-01

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Niitti
10.11.2010 Niitti siirtyi taivalle tähdeksi. Niitti oli liian sairas ja sen elämä jäi lyhyeksi, mutta se sai nauttia hyvästä hoidosta ja huolenpidosta hoitopaikassaan viimeiseen asti.

***

Urospentu, noin 4kk lokakuussa 2010 / Helsingissä

2.11.2010 Nappi, Nasta ja Niitti on loukutettu talteen isosta kissapopulaatiosta Satakunnasta ja on tämä kolmikko on nyt kotiohoidossa Helsingissä.

Kotihoitaja kertoo: Niitti on vielä todella arka pikkuinen kollinpoikanen. Niitti on sisaruksiaan paljon pienikokoisempi, mutta silti kovasti urhoollinen -ei jää kyllä (ainakaan enää) toisten jalkoihin ruokakupilla ja haastaa painiinkin harvase päivä. Niitin olen saanut vain kerran syliin ja silittämiseenkin meni aikaa. Olemme sitä mieltä, että Niitille tekee todella hyvää päästä sisaruksistaan eroon – jotta hän saa itseään esiin ja uskaltaa lähestyä ihmistä enemmän, kun toiset eivät vie huomiota. Niitti syö hyvin ja voi kaikin puolin muutenkin mainiosti ja antibioottikuuri auttoi nuhaan.

Haluammekin siis avopuolisoni ja minä – antaa mitä parhaimmat terveiset juuri Sinulle, joka haluat Niitti Neptunus Kierosilmän kissaksesi. Jos sinulla on aikaa ja kärsivällisyyttä aralle pikkuiselle, paljon rakkautta ja huomiota tarjolla, on Niitti Sinulle juuri sopiva. Niitti on kaunis, tumman samettisen harmaa poika, jonka silmät katsovat persoonallisesti kieroon aina välillä. Niitti on vain niin ihana. <3

Kulukorvaus kissapennusta on 100 euroa. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun.

Huomiothan, että Rekku Rescuen kautta luovutettavat kissat luovutetaan ainoastaan sisäkissoiksi!