Nicklas

Lisätty sivulle: 2008-04-13

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Nicklas
7.6.2011 Nicklaksesta tuli enkeli

***

26.10.20 08 Nicklas sai kodin Luvialta

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

22.3.2010 Heissan täältä Luvialta! Poika on saanut “irkkumaisia piirteitä”, omassa (ja meidän) pedissä on parasta köllötellä. Aamuisin herää herätyskellon pirinään, ja änkee väliimme nukkumaan :) kuolaiset pusut herättävät ennen torkkuherätystä, joten koulusta on lähes mahdotonta myöhästyä! Aamupalan jälkeen poika meneekin takasin nukkumaan… ja sitten lepäillään lisää, kunnes tullaan kotiin. Ihmisiä päin hyppiminen on loppunut lähes kokonaan, hän istuu ja odottaa kunnes häntä tervehditään.

Toiset koirat kiinnostavat vielä kovin, mutta koirakaverien avulla harjoitellaan nätisti olemista. Irtaimistokin on saanut olla rauhassa (1kk ja vain yksi nenäliina revitty!:) ), keksimme jättää pojalle paljon virikkeitä poissaolon ajaksi esim. makupalojen piilottelua, musiikkia, lelujen piilottelua eri paikkoihin ym. Johtajuus kiistakin on ratkennut! niklas 0 perhe 6 !! Niklas tutustui 1 vuotiaaseen perhetuttuumme, jännitystä oli ilmassa molemmin puolin, kohtaaminen meni hyvin, vaikkakin pieni tuttavamme otti luun Niklaksen suusta, tunki sormensa niken kirsuun! (ketään uusi ihminen ei ole saanut koskea pojan päähän) poika katsoi hyvinkin hämmenyneenä minua, kuin kysyen “mamma miks toi piän ihminen tekee noin?” ei murahduksia, vain kysyvä epätoivoinen katse. Nyt tiedossa olisi harjoittelua/koulutusta ja lisää harjoittelua! Tavoite olisi sormuksenkantaja häissämme (saas nähdä viekö bestman koiraa ulkoilemaan kesken kirkkomenojen… ;>) Satu & Nicklas “thö eläin”

***

Uroskoira, noin 10kk

14.10.2008 Nicklas hakee uutta kotia muuttuneiden olosuhteiden vuoksi.

Nicklas on mahdottoman leikkisä poika, joka tykkää hakea palloa ja peuhata toisten koirien kanssa. Nicklas on asunut pienkerrostalossa, mutta kaikista parhaiten hän sopisi omakotitaloon jossa saisi pihalla juosta vapaasti ja haukkua omantuntonsa mukaan.

Niclkas on hirmuisen tottelevainen, oppii nopeasti uusia asioita. Nicklaksen kanssa pitää olla jämpti, koska poika tahtoo välillä olla hieman hätäinen esim. jos uusi ihminen saapuu niin helposti hyppää “syliin”, mutta poika uskoo kyllä loistavasti kun sanoo kuuluvammin vastaan

21.4.2008 Nicklas sai kodin Piikkiöstä tyttökoiran kaverina.

20.4.2008 Nicklas kävi kylvyssä ja oli se sitten peloittavaa, huh. Hihnassa kulkeminen on kanssa outo ja ihmeellinen asia. Syli on pojan mielestä tosi kiva paikka, mihin ei kyllästy. Katsokaas jätkän korvia, ovat söpösti vinksallaan.

13.4.2008 Pieni snautserimix Nicklas poika, väriltään ruskea. Veljeään Nickeä vähän matalampi, n. 45 cm säkä. Vähän jämtimpi vesseli joka yrittää olevinaan olla johtaja. Kivasti kuitenkin leikkivät keskenään. Niclas on Paimiossa.