Netta (nyk. Nekku)

Lisätty sivulle: 2008-06-29

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Netta (nyk. Nekku)
17.11.2015 Nekusta tuli enkelikissa sairauden vuoksi.

Nekku muuttui syksyn myötä apaattiseksi ja kadotti ruokahalunsa. Ensin epäilin hammasongelmaa mutta lopulta löydösten perusteella syyksi paljastui suolistoperäinen kasvainsairaus, jonka hoitoennuste on huono. Lopetusta edeltävinä päivinä Nekku ei ollut syönyt enää ollenkaan ja oli jo heikossa kunnossa joten eläinlääkäri ja minä olimme samaa mieltä Nekun pikaisesta lopetuksesta.

Haluan kiittää teitä tekemästänne tärkeästä työstä sekä kissasta, jonka kanssa sain viettää seitsemän vuotta. Nekku oli kovin arka minulle tullessaan mutta pikkuhiljaa ansaitsin tuon suloisen maitoparran luottamuksen. Monta kertaa sain nauraa sen ja kissakaverinsa Hupun välisiä painimatseja ja nyrkkeilyotteluita. Nekkua jäävät kaipaamaan emäntä ja Hupu. Ikävä on kova!

***

5.9.2008 Netta muutti omaan kotiin Turkuun.

***

Naaras, noin 3,5-4kk (elokuussa 2008)

18.8.2008 Sisarukset Neo ja Nessa on varattu, mutta missä odottaa se ihminen joka tarjoaisi Netalle sen oman kodin?

28.6.2008 Sisarukset (tai ainakin samaan aikaan samasta paikasta löydetyt) Neo, Nessa ja Netta toivovat pääsevänsä pian omaan kotiin joko yhdessä tai erikseen.

Kertomus Tallinnasta: “Sisarukset- tabby-poika (Neo), siiami- mix- tyttö (Nessa) ja musta valkeakaulainen tyttö (Netta). Netta on puolipitkakarvainen musta valkekaulainen tytto. Rauhallinen ja vähän ujo.”

Kulukorvaus kissasta on 100€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen eu-passi josta toimenpiteet käyvät ilmi.