Neti-Liina

Lisätty sivulle: 2010-12-29

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Neti-Liina
9.8.2017 Neti-Liinasta tuli kissaenkeli.

***

27.8.2011 Neti-Liina sai kodin ainoana silmäteränä Ulvilasta.

Kuulumisia kodista

7.9.2011 On mennyt todella hyvin. Neti-Liina on sopeutunut nopeasti ja ollut kiltisti, ei ole tehnyt mitään pahuuksia:) Nyt olen yrittänyt pienentää hänen ruoka-annoksiaan, että saataisiin paino tippumaan mutta joka kerta kun menen keittiöön niin hän seuraa ja alkaa maukumaan ruokaa :D Hän tulee aina sohvalle vierelle rapstuksia odottelemaan ja nukkuu melkein joka yö vieressäni…hän on kyllä täydellinen kissa minulle. Lääkärissä kävin näyttämässä sitä pattia ja se on rasvapatti,eli lähtee pois kun saadaan painoa putoamaan.

***

Leikattu naaras, noin 3,5 v (kesällä 2011) kotihoidossa Pirkanmaalla

14.7.2011 Tahtoisin jo omaan kotiin, koska kemiani ei oikein Mari-kissan kanssa kohtaa ja muut kaveriporukastani ovat pääsemässä uusiin koteihin! (Lisätty pieni video Neti-Liinasta)

2.6.2011 Neti-Liina on ollut hoitopaikassaan jo reilun kuukauden. Neti-Liina on aina iloinen ja seurallinen, nauttii kovasti hellyydestä ja haluaisi olla aina huomion keskipisteenä. Neti-Liina nauttii silittelyistä ja pitkän turkinkin hoito on osa arkea. Neti-Liinan turkki takkuuntuu helposti mahan alta, ihanan untuivainen karva tyttösellä kyllä onkin. Neti-Liina on aika hiljainen kissa, ei kovasti juttele mutta kehrää sitäkin enemmän. Neti-Liina ei aina haluaisi jakaa huomiota muiden hoitopaikan kissojen kanssa, tyttö vaikuttaa tarvitsevan hyvin paljon oman ihmisensä hellyyttä ja huomiota. Neti-Liina on juuri oikea valinta erittäin seurallista sylikissaa etsivälle ihmiselle.

2.5.2011 Neti-Liinalla on todella kaunis untuvaisen pehme turkki, siihen on mukava sormensa upottaa ja Liina kovasti rapsutteluista tuntuu nauttivan. Liina on sopeutunut hoitopaikkaansa silmän räpäyksessä ja hoitaja uskoo tytön sopeutuvan kotiin kuin kotiin ongelmitta ja nopeasti. Ei vierasta tai arastele outoja ihmisiä ollenkaan ja on aina vierellä odottamassa omaa hellyys hetkeään. Syliin Liina ei kovin herkästi tule mutta muuten nauttii hoitajan huomiosta. Hoitopaikassa Liina on ottanut pomon paikan, mutta hyvin nätisti muita kissoja komentaa, ei riitaa haasta vaan vaikuttaa enemmänkin olevan mustasukkainen hoitotädin huomiosta. Liina varmasti tulee juttuun kiltin kissan kanssa, hoitopaikassa kuitenkin tulee muuten hienosti juttuun toisten kissojen kanssa. Neti-Liinaan voi sovitusti tulla tutustumaan kotihoitajan luo pirkanmaalle.

29.12.2010 Neti-Liina odottaa kotia Virumaalla.

Neti-Liina on löydetty marraskuussa ja tytön tie vei tarhalle kotia odottamaan. Neti-Liinaa kuvaa sanat arvokas prinsessa, joka rakastaa ihmisen huomiota ja joka poseeraa kameralle. Toisien kissojen kanssa Neti-Liina tulee toimeen, mutta toisen kissan tullessa lähelle tämä neiti on mustasukkainen ja ilmoittaakin tassulla, että toinen voisi mennä kauemmas, koska Neti-Liina haluaa nauttia rapsutuksista, joita hän ei saa koskaan tarpeeksi. Neti-Liina ei pyri syliin, mutta tulee hyvin lähelle, jotta hänet huomattaisiin. Neti-Liina on arvioitu n. 3-vuotiaaksi. Muuten Neti-Liina on ystävällinen kissaneiti.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV-testit. Kissalla on oma virallinen eu-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kats tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista on tehdään ilmoitus Eviralle.