Neron

Lisätty sivulle: 2014-02-01

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Neron
17.3.2014 Neronista tuli koiraenkeli.

***

8.3.2014 Neron sai uuden kodin.

***

Leikattu uros, noin 3v.

04.03.2014 Neron etsii uutta kotia perheessä puhjenneen allergian takia. Neron remmikäyttäytyminen on myös hieman retuperällä, joten poika tarvitsee koulutusta jotta kävelylenkit sujuisivat mallikkaasti. Nuori uros, jolle pitää opettaa käytöstapoja ja jonka koulutus olisi aloitettava lähes pentuasteelta.

***

2/2014 Neron sai kodin.

***

Leikattu uros, noin 3 v.

1.2.2014 Neron on komea, ilmeikkäät korvat omaava saksanpaimenkoirasekoituspoika. Neron etsii palveluskoirista kokemusta omaavaa kotia, koska Neron mieluusti harrastaisi jotakin lajia uuden omistajan kanssa. Neron luonne muistuttaa paljon saksanpaimenkoiraa ja poika olisikin kovasti touhuamassa ihmisen kanssa ja aluksi myös tyypillistä alkupiippausta ja sähellystä on havaittavissa.

Koira luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna, loishäädettynä sekä leikattuna. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira on virkaeläinlääkärin tarkastama, ja se tuodaan Suomeen Eviran vaatimuksia noudattaen. Koiran mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun. Kulukorvaus koirasta on 100 euroa.